Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Έλλη Αγγελιδάκη και Πηγή Δεβετζή στην Γιορτή της Έλλης Κοκκίνου!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.



Η Έλλη Κοκκίνου έχει πολλούς λόγους να χαμογελά... Εκτός από τον πλατινένιο που πήρε, την χειροκρότησαν όλοι οι καλοί της φίλοι, ανάμεσα στους οποίους ήταν η Δέσποινα Βανδή, η Τζένη Μπότση, ο Φώτης Σεργουλόπουλος, η Δέσποινα Καμπούρη, ο Παύλος Σταματόπουλος, ο Μάνος Μαγιάτης, ο Πάνος Καλλίδης, η Ελισάβετ Σπανού, η Αντιγόνη Ψυχράμη, ο Θέμης Γεωργαντάς, η Πηγή Δεβετζή, η Έλλη Αγγελιδάκη και πολλοί πολλοί ακόμη!
Η Έλλη Κοκκίνου υποδέχτηκε καλούς της φίλους και συνεργάτες σε μία υπέροχη βραδιά στο Da'Boss με αφορμή την απονομή του πλατινένιου album της. Η εκ νέου συνεργασία της με τον Φοίβο, άλλωστε, δεν θα μπορούσε να έχει διαφορετική κατάληξη από την απόλυτη επιτυχία. Η γνωστή τραγουδίστρια έχοντας την καλύτερη διάθεσή γιόρτασε το album της «ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΟΥ» έχοντας στο πλευρό της τους δικούς της ανθρώπους, την οικογένειά της όπως και η ίδια τους αποκάλεσε και δεν είναι άλλοι από την Spicy και τον Φοίβο, αλλά και όλους εκείνους που τη στήριξαν και συμμετείχαν στην πραγματοποίηση αυτού του album.
Οι λαμπερές παρουσίες δεν έλειψαν από τη βραδιά αυτή. Γνωστοί καλλιτέχνες αλλά και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού και δημοσιογραφικού χώρου έκαναν τα δικά τους «πηγαδάκια» δημιουργώντας μία ατμόσφαιρα ζεστή και οικεία. Τα φωτογραφικά φλάς απαθανάτισαν τις μοναδικές αυτές στιγμές και αιχμαλώτισαν τα χαμόγελα των παρευρισκομένων που αποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά την πρόσκληση της Έλλης Κοκκίνου βρέθηκαν ανάμεσα σε γνωστούς και φίλους.
πηγη-http://www.panoramalife.gr/5-frontpage-articles/13165-platineniosellikokkinougenethlia.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου