Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Γωγώ Μαστροκώστα-Τραϊανός Δέλλας: θα υιοθετήσουν παιδάκι από το Σουδάν!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.




Είναι γνωστό η αγάπη που έχουν για τα παιδιά η Γωγώ Μαστροκώστα με τον Τραϊνό Δέλλα. Τώρα το ζευγάρι ετοιμάζεται να κάνει μία ακόμη συγκινητική πράξη, καθώς, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του "Λοιπόν", έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για την υιοθέτηση ενός παιδιού από την Αφρική και συγκεκριμένα από το Σουδάν.
Όσοι συνάντησαν το προηγούμενο Σάββατο την παρουσιάστρια και το διεθνή ποδοσφαιριστή μας στο πρώτο τραπέζι του νυχτερινού κέντρου "Fever" είχαν να λένε για το πόσο ευδιάθετοι και ευτυχισμένοι έδειχναν. Ελάχιστοι γνώριζαν το γλυκό μυστικό τους: Την εκκίνηση των διαδικασιών για την υιοθεσία ενός παιδιού από το Σουδάν, όπως έχουν κάνει πολλοί αστέρες της διεθνούς σόουμπιζ, για παράδειγμα, ο Μπραντ Πιτ και η Ατζελίνα Τζολί αλλά και η Μαντόνα.
Μετά την άτυχη κατάληξη της υπόθεσης με την παρένθετη μητρότητα η Γωγώ Μαστροκώστα στεναχωρήθηκε, αλλά δεν το έβαλε κάτω. Έψαξε στο Internet, επικοινώνησε με τους κατάλληλους ανθρώπους και φρόντισε να μάθει ποιες ακριβώς διαδικασίες απαιτούνται για να υιοθετήσει ένα παιδάκι από την Αφρική. Στην πορεία επέλεξε το Σουδάν, καθώς η πάμφτωχη αυτή χώρα της "Μαύρης Ηπείρου" μαστίζεται από μεγάλη φτώχεια και δυστυχία, αποτέλεσμα του μακρόχρονου εμφυλίου πολέμου. Πολλά παιδάκια χάνουν τη ζωή τους καθημερινά είτε λόγω κακουχιών είτε λόγω έλλειψης τροφής και πόσιμου νερού. Η Γωγώ που έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν την ευαισθησία της στα παιδιά - κανείς δεν ξεχνάει το ποσό των 100.000 ευρώ που συγκεντρώθηκε από τα δώρα στο γάμο της και προσφέρθηκε στο σύλλογο "Ελπίδα" της κ.Βαρδινογιάννη - δεν έμεινε ασυγκίνητη. Αμέσως συζήτησε το θέμα με το σύζυγό της κι έτσι αποφάσισαν από κοινού να ξεκινήσουν τις διαδικασίες που χρειάζονται.
Ήδη, το ζευγάρι βρίσκεται στο στάδιο της νομικής ενημέρωσης, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες θα καταθέσουν και τη σχετική αίτηση. Μετά το Πάσχα μάλιστα, σκέφτονται να πραγματοποιήσουν και ένα ταξίδι στην Αφρική, μιας και η Γωγώ Μαστροκώστα ανεξαρτήτως τι κατάληξη θα έχει η υιοθεσία, θέλει να δει από κοντά τα παιδάκια και να τους προσφέρει ο,τι μπορεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου