Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Η Ναταλία Δραγούμη στον Alpha

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece

Η Ναταλία Δραγούμη ξεκινάει τον Μάιο εκπομπή στον Alpha.

Τα γεμιστά της μαμάς... Τα ταπεράκια της μαμάς... Το κέικ της μαμάς... Μα πάνω απ' όλα, η ζεστασιά του σπιτικού φαγητού. Όχι ως έδεσμα, αλλά ως υπαρξιακή ανάγκη που έρχεται και πασπαλίζει καθοριστικά τις αναμνήσεις της παιδικής μας ηλικίας.
Αυτό ακριβώς είναι το θέμα μιας διαφορετικής μαγειρικής εκπομπής που έρχεται στον Alpha με παρουσιάστρια την Ναταλία Δραγούμη.
Μητέρα δύο παιδιών και η ίδια, και συγγραφέας ενός βιβλίου με εντελώς «σπιτίσιες» συνταγές, η Ναταλία φτιάχνει με σπιτικά υλικά μια εκπομπή, όπου μαζί με έναν διάσημο φιλοξενούμενο τη φορά θα καταδύονται στις γαστριμαργικές (και όχι μόνο) παιδικές αναμνήσεις του. Και φυσικά θα μαγειρεύουν. Θα γεύονται παρέα όσα «μαμαδίστικα» ανέσυρε ο καλεσμένος από τη μνήμη του. Καμιά φορά, όποτε αυτό είναι δυνατό, η ίδια η «μαμά-φαγάκι» του επώνυμου φιλοξενούμενου θα μαγειρεύει, προσθέτοντας τις δικές της αναμνήσεις από την παιδική ηλικία του καλεσμένου.
Με δραματοποιημένα στιγμιότυπα από την καθημερινότητα –επαγγελματική και ιδιωτική– του φιλοξενούμενου, με χαλαρές στιγμές της Ναταλίας και του καλεσμένου από τα ψώνια, την προετοιμασία, την παρασκευή και τελικά την απόλαυση του γεύματος-ανάμνηση, και με συνεχή flashback στην παιδική ηλικία του διάσημου συνδαιτυμόνα. Η εκπομπή της Ναταλίας Δραγούμη δεν είναι απλά ακόμη μια χρηστική εκπομπή μαγειρικής. Είναι μια επιστροφή στις μνήμες ζωής, σερβιρισμένες σε ένα πιάτο φαγητού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου