Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Η απάντηση της Πάζιου στην Μπαλατσινού για τις «γελοίες στάσεις της» στην παραλία

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece

Με τον τρόπο της απάντησε στην  επίθεση της Τζένης Μπαλατσινού η Χριστίνα Πάζιου! Όμως δεν ήταν μόνο εκείνη που πήρε θέση αλλά και η Σοφία Παθέκα που ήταν πιο… επιθετική! Η Μπαλατσινού μεταξύ άλλων είπε πως  κάποιοι όπως και ο σύζυγός της ακολουθούν κάτι γυμνάστριες που κάνουν κάτι γιόγκες, κάτι αυτά, κάτι από εδώ κάτι από εκεί, κάτι γελοίες. Ενώ στη συνέχεια έγινε πιο συγκεκριμένη όπως θα δείτε και στο βίντεο.
«Η φωτογραφία αφιερωμένη σε όσους αποκάλεσαν τη χειμερινή κολύμβηση & τη γυμναστική στη φύση & στην παραλία «Γελοία» & όσους την αγαπούν & την προωθούν «Νούμερα»… Απαντώ με πολύ αγάπη ότι η κριτική που γίνεται για να σε βοηθήσει & να σε βελτιώσει είναι πάντα καλοδεχούμενη!
Σε αντίθετη περίπτωση πρέπει να ψάξουμε βαθιά μέσα μας & να ρωτήσουμε τον εαυτό μας το λόγο που μιλήσαμε με άσχημα λόγια για κάποιον ή για κάτι & αν είμαστε ειλικρινείς θα έχουμε & την απάντηση. Αν αντιλαμβανόμασταν οι άνθρωποι ότι δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε κι ότι αληθινά ενωμένοι βελτιωνόμαστε & προοδεύουμε τότε θα είχαμε να δώσουμε μόνο τη συμβουλή, τη βοήθεια & την αγάπη μας!
Κι αυτό είναι κάτι που στοχεύει & πρεσβεύει κι όλη η φιλοσοφία της Yoga & εγώ με τον τρόπο μου , τη γνώση, την έμπνευση & τη φαντασία προσπαθώ να τα κάνω πράξη πρώτα σε εμένα & μετά στους μαθητές μου & εύχομαι κάθε μέρα να μπορώ να ακούω, να μαθαίνω & να έχω τη δύναμη & το θάρρος να γίνομαι καλύτερη!» ήταν η απάντηση της Χριστίνας Πάζιου, ενώ ακολουθεί το σχόλιο της Σοφίας Παθέκα: «κάποιοι στενομυαλοι που χλευάζουν την άσκηση απλώς δείχνουν το χαμηλό τους επίπεδο.
Πρέπει κάποιος να τους ενημερώσει για το outdoor workout…. Όντως η κακία και η άγνοια ξεχειλίζει !!!!Τι κρίμα .. Πραγματικά.. Συνέχισε την όμορφη προσπάθεια σου κ δώσε μας όμορφες εικόνες φύσης κ άσκησης!!! Και άσε τους άλλους να το παίζουν κριτικοί!!!αυτοί χάνουν..έτσι κ αλλιώς!!!
 
ΠΗΓΗ- http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/apopsi/h-pazioy-apanta-sthn-mpalatsinoy-poy-ths-epitethike-xthes-to-prwi/#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου