Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Καλάθια απέναντι στη βία και την κακοποίηση των γυναικών

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το ΜΙΝΙ τουρνουά μπάσκετ που διοργάνωσαν ο Πρωτέας Βούλας και η W.I.N. HELLAS την Κυριακή στο Κλειστό Γ.Γεννηματάς, με στόχο την ενημέρωση προς το κοινό για φαινόμενα βίας και κακοποίησης των γυναικών. Το γυναικείο τμήμα του Πρωτέα και η Μ.Κ.Ο. W.I.N. HELLAS ένωσαν τις δυνάμεις τους και με την συμμετοχή των: Έλλη Κοκκίνου, Δέσποινα Καμπούρη, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Ζενίλντα, Χριστίνα Βραχάλη, Βάσω Στασινού, Στέλλα Γιαμπουρά, Ανίτα Ναθαναήλ, Ορθούλα Παπαδάκου, Μάντα Παπαδάκου, Χριστίνα Κοντοβά , Έλενα Λιάφου, Άντζελα Ευριπίδου, Έλλη Αγγελιδάκη, Μάσα Φασούλα, Άννυ Κωνσταντινίδη, Εύη Αδάμ, Κέλλυ Πρωτόπαππα, Σοφία Πασχάλη, οι οποίες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της W.I.N. Hellas και της Project Manager του Οργανισμού Σαμάνθας Αποστολοπούλου έστειλαν αγωνιζόμενες ένα ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι μέσα από τον υγιή αθλητισμό και την ενημέρωση, μπορούν να παταχθούν ακόμη πιο εύκολα φαινόμενα βίας στις κοινωνίες μας.
Το κλειστό της Βούλας γέμισε από κόσμο εντός και εκτός ενισχύοντας την προσπάθεια της W.I.N. HELLAS που ευχαριστεί τους χορηγούς της εκδήλωσης (BARILLA, SWAROVSKI, COLLAGEN POWER, κάρτα μέλους CLUB PROTEAS) καθώς η βοήθεια τους προς το έργο της W.I.N. HELLAS είναι διπλά σημαντική σε μια τόσο δύσκολη περίοδο για την Ελλάδα.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης κληρώθηκαν προς το κοινό πολλά και πλούσια δώρα, ενώ βραβεύτηκαν και οι Θοδωρής Παπαλουκάς, Βασίλης Κικίλιας, Παναγιώτης Φασούλας, Φραγκίσκος Αλβέρτης, Γιώργος Καλαϊτζής, Κώστας Παπαταβούκας και Ορθούλα Παπαδάκου για την προσφορά τους στον ελληνικό αθλητισμό.
Οι διοργανωτές ευχαριστούν επίσης για την υποστήριξη τους, τους Notadd All About Print, Royal Hellas, Athens Beverly Hills, Bodyaction, ASICS,MYMOO, Diplomat, Peoplecert, Antaeus Travel, Κέντρο Φυσικοθεραπείας Φώτογλου – Κουρουμάλου, Coca-Cola 3E, Metro Beauty Laser SPA.

ΠΗΓΗ- http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=31864&subid=2&pubid=129674016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου