Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΖΙΟΥ: "Με την Ελένη για 1,5 μήνα δεν ανταλλάζαμε “καλημέρα”»


 


«Με την Ελένη για 1,5 μήνα δεν ανταλλάζαμε “καλημέρα”. Όταν είσαι σε μία δουλειά και δεν λες ''καλημέρα'' αναρωτιέσαι: “Τι γίνεται;”. Δεν νομίζω πως μου έδωσε τον χώρο να θέσω τα ερωτήματά μου» σχολίασε η γυμνάστρια και εξήγησε πως είναι έτοιμη για μια νέα επαγγελματική πρόταση που θα τη δεχθεί με χαρά: «Σίγουρα επιλέγεις αναλόγως τις προτάσεις που σου γίνονται, τι είναι καλύτερο για σένα. Από τη στιγμή που η Ελένη δεν ήθελε να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε, δεν πιστεύω πως θα είχε πρόβλημα να με δει απέναντί της».

Όσο για τις προτάσεις που έχει αυτό το διάστημα, δεν αποκαλύπτει και πολλά, λέγοντας: «Όταν ολοκληρωθούν οι συζητήσεις, θα το πω. Δεν μπορώ να πω τώρα τίποτα, γιατί έχω πει κάποια πράγματα με τους ανθρώπους που θα κλείσουμε τη συμφωνία».

Τέλος, αναφέρθηκε και στη συνάδελφό της, Σόφη Πασχάλη, στάζοντας μέλι το στόμα της: «Δεν ξέρω αν η Σόφη Πασχάλη έχει πτυχίο για γυμνάστρια. Καθηγήτρια γιόγκα δεν είναι. Αν είσαι γυμνάστρια και έχεις μία τηλεοπτική εκπομπή, δεν ξέρω αν έχεις και τον χρόνο να ξενυχτάς».
ΠΗΓΗ -Zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου