Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

ΕΛΕΝΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗ: ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙ!

Ανθρώπινη, κατασταλαγμένη, μητέρα και σύζυγος, η Ελένη Πετρουλάκη σε συνέντευξή της στο ΛΟΙΠΟΝ μίλησε για τα παιδιά και τον σύζυγό της.
– Το όνειρό σου ήταν να κάνεις μεγάλη οικογένεια;
«Εννοείται. Το ήθελα πάντα. Υπάρχει κούραση και ταλαιπωρία, με την έννοια του ότι έχεις περισσότερες ευθύνες. Υπάρχουν μέρες που μπορεί να… σπάσει το κεφάλι μου από τις υποχρεώσεις στις οποίες πρέπει να αντεπεξέλθεις. Όμως, τα παιδιά με γεμίζουν τέτοια χαρά, που δεν με απασχολεί τίποτα. Μου αρκεί που βλέπω αυτές τις… μουρίτσες να μου χαμογελάνε».

– Τι σου έχουν μάθει οι κόρες σου;
«Βάζω πια τον εαυτό μου σε δεύτερη μοίρα. Προτεραιότητα έχουν αυτές. Ξέρεις, τα παιδιά σου προσφέρουν τόσο πολλά πράγματα, που δεν περιγράφονται με λόγια».

– Κεφάλαιο Ίλια Ίβιτς. Είναι ο μεγάλος έρωτας της ζωής σου;
«Ναι. Είναι το Α και το Ω της ζωής μου! Είναι τα πάντα».

– Πώς λειτουργεί ο Ίλια με τόσες γυναίκες στο σπίτι;
«Του βγάζω το καπέλο, γιατί είναι υπέροχος πατέρας. Ασχολείται με τα πάντα σε ό,τι αφορά το μεγάλωμα των παιδιών. Είναι δίπλα τους σε κάθε ανάγκη. Μα... δεν επιλέγεις να κάνεις τόσα παιδιά με ένα σύντροφο ο οποίος δεν είναι δίπλα σου».

– Στην τελευταία εγκυμοσύνη για 5 μήνες ήσουν στο κρεβάτι και έπρεπε να μην κινείσαι καν. Δείχνει θέληση ψυχής η αντοχή σου!
«Το ξέρω. Όταν όμως έχεις περάσει 8 χρόνια προσπαθώντας να κάνεις παιδί, δεν σου λένε τίποτα αυτά. Ξεχνάς πολύ εύκολα την κάθε ταλαιπωρία. Αγαπώ πάρα πολύ τα παιδιά. Θα σου πω μόνο ότι διδάσκω αυτή τη στιγμή στο σχολείο των παιδιών στη Νέα Γενιά Ζηρίδη και έχω 35 νήπια στο τμήμα. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευχαρίστηση και ικανοποίηση για μένα από το ότι πηγαίνουν μετά στο σπίτι τους και κάνουν αυτά που τους έχω δείξει. Το παιδί δεν μπορείς να το ξεγελάσεις. Αν δεν του αρέσει κάτι, δεν θα το κάνει».

– Έχασες αμέσως τα κιλά της εγκυμοσύνης;
«Ναι. Ακολουθώντας ένα καινούργιο πρόγραμμα, το pace, με το οποίο μια γυναίκα μπορεί να επανέλθει πολύ γρήγορα στο ιδανικό βάρος. Έχασα 12 κιλά περίπου σε 40 μέρες. Γενικά, δεν είμαι άνθρωπος που περνάει ώρες στα ινστιτούτα. Ευτυχώς που μέσω αυτής της δουλειάς γυμνάζομαι. Το πρόγραμμα αυτό διαρκεί 27 λεπτά και βοηθάει στην αύξηση του μεταβολικού ρυθμού και συνεπώς στο ρυθμό των καύσεων. Όμως, το πραγματικά μοναδικό πλεονέκτημά του είναι ότι χρειάζονται μόνο μερικά λεπτά για να ενεργοποιηθεί ο οργανισμός και να συνεχίζει να “καίει” λίπος έως και 24 ώρες μετά την άσκηση, ακόμη και κατά τη διάρκεια του ύπνου».

– Ετοιμάζεις δικό σου κανάλι;
«Ναι, λέγεται “Asana TV”. Θα διατηρηθεί το ίδιο site, το asana.gr, στο οποίο όμως θα υπάρχουν και εκπομπές. Ήδη ξεκινήσαμε τα γυρίσματα και έχουμε κάνει όλα τα βίντεο της γυμναστικής. Θα υπάρχουν συμβουλές διατροφής, θέματα υγείας –από φυσικοθεραπεία μέχρι και ψυχολογία–, με ειδικό γιατρό σε κάθε κατηγορία, και ενημέρωση για καθετί που αφορά τα παιδιά».

– Σου λείπει η τηλεόραση;
«Έτσι όπως είναι η τηλεόραση, όχι. Θα ήθελα η τηλεόραση του 2011 να είναι περισσότερο επιμορφωτική και να μην υπάρχει μόνο ψυχαγωγία».

– Αλήθεια, ισχύει ότι σου έκαναν πρόταση να συμμετάσχεις στο «Dancing with the Stars 2»;
«Ναι, μου πρότειναν. Δεν μπορώ να το κάνω, λόγω υποχρεώσεων και οικογενειακής κατάστασης. Δεν προλαβαίνω».
ΠΗΓΗ - zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου