Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΖΙΟΥ:Η Μενεγάκη με απέλυσε πριν τα Χριστούγεννα

Η Χριστίνα Πάζιου είχε αγανακτήσει τελευταία από την συμπεριφόρά της παρουσιάστριας, αφού πολλές φορές δεν έμενε τηλεοπτικός χρόνος για να παρουσιάσει την δική της στήλη στην εκπομπή.

Χριστίνα Πάζιου:Παραμονή Χριστουγέννων και η δική μου απόφαση ήταν να μην ξαναπάω στην εκπομπή. Όταν πηγαίνεις σε μια εκπομπή και θεωρείσαι συνεργάτης και τελικά πηγαίνεις και δεν υπάρχει χρόνος για να παρουσιάσεις την ενότητα σου… Είχα αποφασίσει να μην ξαναπάω. Την μια φορά γίνεται τυχαία… αλλά σιγουρα από ένα σημείο και μετά και εγώ καταλάβαινα ότι κάτι συμβαίνει’‘.
Η Χριστίνα Πάζιου πάντως μίλησε στο ΣΤΑΡ και αποκάλυψε ότι ενημερώθηκε την τελευταία στιγμή για την πρόθεση της παρουσιάστριας. «Η αλήθεια είναι ότι παραμονή των Χριστουγέννων το έμαθα και εγώ», είπε ενώ πρόσθεσε ότι δεν έγινε κάποια παρεξήγηση μεταξύ τους.

Βέβαια πάνω στην κουβέντα ανέφερε ότι :«Είχαν συμβεί γεγονότα. Πήγαινα και δεν έβγαινα πέντε συνεχόμενες φορές», είπε η κοπέλα και μάλιστα ανέφερε ότι αυτό την είχε κουράσει και ότι ήθελε και η ίδια να σταματήσει.

ΠΗΓΗ-elladanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου