Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Η Ελένη Πετρουλάκη αποκαλύπτει όσα έχει μάθει από τα παιδιά της:Με έχουν κάνει να κλάψω πολλές φορές!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.



Η «εθνική μας γυμνάστρια», εκτός από πολύ όμορφη γυναίκα  είναι και  μια πολύτεκνη μητέρα. Μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ αποκάλυψε τα μαθήματα ζωής που έχει πάρει από τις κορούλες της:: «Το μεγαλύτερο μάθημα που πήρα από τη μητρότητα είναι η υπευθυνότητα. Άρχισα να αγχώνομαι όχι για μένα αλλά για εκείνες, για το μέλλον τους, για το τι θα κάνουν στη ζωή τους. Παλιότερα είχα ακούσει ότι η καρδιά σου βγαίνει απέξω όταν αποκτάς παιδιά και πράγματι, το αισθάνθηκα όταν έγινα μητέρα».
Οι κόρες της η 7χρονη Άννα – Μαρία, οι 5χρονες δίδυμες Δωροθέα και Μίλα και η 22 μηνών Ηλιάνα έδωσαν άλλο νόημα στη ζωή της: «Τις αγαπάω πάρα πολύ, αλλά προσπαθώ να είμαι αυστηρή μαζί τους, σε λογικά πλαίσια και να τους βάζω όρια. Τις μαλώνω συνήθως για πράγματα που αφορούν τη σωστή συμπεριφορά, να μάθουν να λένε «ευχαριστώ», «παρακαλώ», να κάθονται σωστά και να μην τσακώνονται. Τους μιλάω. Δεν τις τιμωρώ».
Όπως εξομολογήθηκε η Ελένη Πετρουλάκη αυτό που της δίνει μεγάλη χαρά είναι όταν γυρνάνε από το σχολείο και της χαρίζουν μια ζωγραφιά που έχουν ετοιμάσει: «Με έχουν κάνει να κλάψω πολλές φορές από χαρά και συγκίνηση. Είναι ένα μεγαλείο η μητρότητα και είναι μεγάλη η χαρά για όλες τις γυναίκες που τις αξιώνει ο Θεός να γίνουν μητέρες. Αυτό που θέλω να μάθουν μεγαλώνοντας είναι να έχουν αρχές, αξιοπρέπεια, να σέβονται και να έχουν όρια. Δεν μπορώ να  δώσω καμία συμβουλή σε νέες μαμάδες γιατί αυτό είναι κάτι που βγαίνει από μέσα μας, είναι το μητρικό μας ένστικτο».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου