Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Η PUMA λανσάρει νέα κολεξιόν με την Ελένη Πετρουλάκη!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Η PUMA λανσάρει νέα κολεξιόν με την Ελένη Πετρουλάκη


PUMA λανσάρει την νέα Fitness κολεξιόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2012 με κεντρικό πρόσωπο τη διάσημη Ελληνίδα γυμνάστρια, Ελένη Πετρουλάκη και σας προτρέπει να σηκωθείτε από τον καναπέ και να ανακαλύψετε τη διασκεδαστική πλευρά της άσκησης μαζί με τις φίλες σας!

SOCIAL

H καινούργια κολεξιόν Fitness της PUMA ξεχωρίζει για τα τολμηρά και χαρούμενα χρώματα, την υπέροχη θηλυκή γραμμή, καθώς και το μοντέρνο σχεδιασμό της. Σημαντικό χαρακτηριστικό της συλλογής αποτελούν τα USP Dry υφάσματα που διατηρούν το σώμα στεγνό.

Η Ελένη Πετρουλάκη- Ivic προτείνει να συνδυάσετε την επίδοση με το στυλ, επιλέγοντας σχέδια που είναι κομψά και κολακευτικά, προσφέροντας μια μοναδική αισθητική για όλες τις αθλητικές σας δραστηριότητες.   
Η γνωστή γυμνάστρια Ελένη Πετρουλάκη, μιλώντας για τη συνεργασία της με την PUMA, δήλωσε: «Η συνεργασία μου με την PUMA, είναι αποτέλεσμα της εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής στα ρούχα και αξεσουάρ που δημιουργεί. Η φετινή ανοιξιάτικη κολεξιόν της PUMA με έχει πραγματικά ενθουσιάσει με τα υπέροχα χρώματα και υφάσματά της, που υποστηρίζουν τους μύες και βελτιώνουν την κυκλοφορία όταν γυμνάζομαι. Ο σχεδιασμός τους συνδυάζει εξαιρετικά την άνεση με τη μόδα και το σύγχρονο lifestyle και προσφέρει στις γυναίκες πολύ περισσότερα από ένα απλό ρούχο γυμναστικής, τους δίνει μια εξαιρετική επιλογή γα όλες τις ώρες.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου