Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

ΕΛΕΝΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗ-Παρουσίαση της σειράς Size One από την Power Health

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.



H Ελένη Πετρουλάκη- Ivic ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για την παρουσίαση της σειράς Size One από την Power Health.


Πριν λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση της σειράς Size one από την Power Health. Η εκδήλωση έγινε στο ξενοδοχείο Grand Hotel της Θεσσαλονίκης και με την υποστήριξη των φαρμακοποιών Βορείου Ελλάδας, οι οποίοι ξεπέρασαν κάθε προσδοκία της Power Health με την ανταπόκρισή τους στην πρόσκληση της ομάδας της.

Εκεί ήταν κι η Ελένη Πετρουλάκη- Ivic, η οποία ως πρέσβειρα της σειράς Size One, εξέφρασε τη χαρά της που έχει να εκπροσωπεί τη συγκεκριμένη ελληνική εταιρεία. Δήλωσε πως αντανακλά και τη δική της φιλοσοφία, ενώ τόνισε ότι η ίδια την εμπιστεύεται για την ποιότητα, την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των προϊόντων της.

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Power Health άφησε το δικό του στίγμα αποτυπώνοντας τις τάσεις της αγοράς που σήμερα- περισσότερο από ποτέ- απαιτούν επενδύσεις και προσεγμένες αναπτυξιακές κινήσεις, επισημαίνοντας ότι ο ρόλος του Έλληνα φαρμακοποιού αναβαθμίζεται και το Ελληνικό φαρμακείο οφείλει και πρέπει να παραμείνει ελληνικό. Να παρεμείνει το φαρμακείο της γειτονιάς και να διατηρήσει την ανθρώπινη σχέση που έχει χτίσει με τους πελάτες του.

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν και άτομα εκτός της συμπρωτεύουσας που είχαν έρθει αποκλειστικά για την εκδήλωση. Την παρουσίαση ξεκίνησε το τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης της Power Health, με την κα Ζαμάνη και τον κο Θεωδοράτο να εστιάζουν στην επιστημονική ανάλυση των συστατικών, των ιδιοτήτων και των κλινικά αποδεδειγμένων αποτελεσμάτων που προσφέρουν τα προϊόντα αδυνατίσματος της σειράς Size One. Τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε και την ανάγκη εξωστρέφειας και στρατηγικής ανάπτυξης που οφείλουν να έχουν οι ελληνικές εταιρείες στις μέρες μας, τόνισε ο κος Κοκοσιούλης του τμήματος Μάρκετινγκ εστιάζοντας στην συνεχή προσπάθεια της Power Health να υποστηρίζει τα προϊόντα της, μέσα από ολοκληρωμένο διαφημιστικό πλάνο above και below the line.

Μετά την παρουσίαση, ένας άκρως γευστικός μπουφές περίμενε τους προσκεκλημένους που απόλαυσαν τα εδέσματα, μοιράστηκαν απόψεις και σκέψεις για το παρόν και του μέλλον του χώρου. Φεύγοντας τους όμορφα δώρα, για τα οποία είχαν φροντίσει οι άνθρωποι της Power Health, συνόδευσαν την υπόσχεση της εν λόγω εταιρείας για περισσότερες τέτοιου είδους ενημερωτικές- επικοδομητικές συναντήσεις.
ΠΗΓΗ-http://www.asanatv.gr/gr/news/activities-events/540.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου