Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Έλλη Αγγελιδάκη: Δείτε σπάνιες φωτογραφίες της από το παρελθόν!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.


Η Έλλη Αγγελιδάκη είναι μία πολύ εντυπωσιακή γυναίκα, η οποία, πλέον, έχει αφοσιωθεί στην οικογένειά της και τον μικρό της γιο, τον Άλκη. Όμως, η πορεία της όμορφης Κρητικιάς ξεκινά αρκετά χρόνια πριν. Η Έλλη εμπιστεύθηκε στο entertv.gr μερικές από τις πιο σπάνιες φωτογραφίες της, από την περίοδο που εμφανιζόταν στην τηλεόραση, αλλά και από όταν είχε λάβει μέρος στα κρητικά καλλιστεία.
Η όμορφη γυμνάστρια όταν ήταν 21 ετών και βρισκόταν για σπουδές στην Αθήνα, είχε επιστρέψει για λίγο στην γενέτειρά της, το Ρέθυμνο, για να λάβει μέρος στα κρητικά καλλιστεία. Τότε δεν είχε ακόμα ονειρευτεί καν μια καριέρα στην τηλεόραση. Η Έλλη είχε πάρει την δεύτερη θέση, ενώ είχε αποσπάσει τους τίτλους «Μις Δημοσιότητα» και «Μις Δημοτικότητα». Το δώρο της ήταν ένα μηχανάκι, όπως μας είπε, ενώ το entertv.gr σας παρουσιάζει αποκλειστικές φωτογραφίες από την εμφάνιση εκείνη της Έλλης, με μαγιό, αλλά και με τουαλέτα.Η τηλεόραση ήρθε στη ζωή της μερικά χρόνια αργότερα. Το 1995, μετά από ένα casting για γυμνάστριες, έγινε μέλος της πρωινής παρέας του Mega, συμμετέχοντας στην εκπομπή «Μεταξύ μας». Εκεί ήταν που πήρε το βάπτισμα του πυρός, ενώ ακολούθησε η εκπομπή «Ελήφθη Όβερ» στον ΣΚΑΪ, αλλά και το «On air» στο κανάλι 5.
Η Έλλη, σε τέσσερα μόλις χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας, κατάφερε να κάνει ιδιαιτέρως αισθητή την παρουσία της και να ξεχωρίσει. Οι φωτογραφίες αυτές που εμπιστεύθηκε η όμορφη γυμνάστρια στο entertv.gr προέρχονται είτε από φωτογραφίσεις της, είτε από εξώφυλλα περιοδικών της εποχής.
Απολαύστε τις!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου