Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Γιάννα Νταρίλη Η γυµνάστρια 
έγινε καναλάρχισσα στη Νέα Υόρκη!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

«Η ζωή είναι σαν µια παρτίδα σκάκι», δηλώνει στο «ΘΕΜΑ» η Γιάννα Νταρίλη - και εκείνη µια καλή παίκτρια, όπως τουλάχιστον φαίνεται από τη διαδροµή της... Το καλιφορνέζικο λουκ της ψηλής, γυµνασµένης ξανθιάς µε τα σπαστά ελληνικά κάνει αµέσως αίσθηση στο τηλεοπτικό κοινό του ’94, ακόρεστο ακόµα από τις γενναίες δόσεις του οξυζενέ στο οποίο κατέφευγαν εκκολαπτόµενες και µη παρουσιάστριες.  

Η Γιάννα Νταρίλη δεν είναι βέβαια ούτε Καλιφορνέζα ούτε παρουσιάστρια. Γέννηµα θρέµµα της Νέας Υόρκης από Ελληνες γονείς, παίρνει το πτυχίο της από την Ακαδηµία Γυµναστικής και Υγείας του Queens College από το Πανεπιστήµιο City της αµερικανικής µεγαλούπολης, όπου και εργάζεται ως γυµνάστρια.  Μέχρι που ένα καλοκαίρι του 1994 η ξανθιά καλλονή µε το παρουσιαστικό µοντέλου αποφασίζει να έρθει στην Ελλάδα και να γευτεί τις χάρες της περίφηµης ανεµελιάς των διακοπών στην πατρίδα της. Μαζί µε αυτές η Γιάννα Νταρίλη θα γνωρίσει και τις χάρες της αναγνωρισιµότητας, αφού η πρόταση µιας από τις πιο δηµοφιλείς εκποµπές της ελληνικής τηλεόρασης, όπως ο «Πρωινός καφές» του ANT1, θα τη συστήσει στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό. 

Η εικόνα της καλλίγραµµης Ελληνοαµερικάνας µε τα σέξι κορµάκια γυµναστικής και το φωτογενές χαρούµενο πρόσωπο θα τη φέρει στο επίκεντρο της glossy επικαιρότητας και σύντοµα η Γιάννα Νταρίλη θα γίνει το κορίτσι των εξωφύλλων. Θα δίνει συνεντεύξεις, θα απαντά σε ερωτήσεις για τους εκάστοτε ερωτικούς της συντρόφους, θα φωτογραφίζεται ως σέξι Αϊ-Βασίλης, θα κάνει πασαρέλα για τις ανάγκες επιδείξεων µόδας Ελλήνων σχεδιαστών, σε µια εποχή όπου το εγχώριο glam lifestyle βρίσκεται στο ζενίθ του.


Εχοντας µεταπηδήσει στο STAR CHANNEL και αποκτήσει ήδη φανατικό κοινό, αποφασίζει να εγκαταλείψει την Ελλάδα, ενώ ήδη έχει απασχολήσει τις gossip στήλες µε την πολύχρονη σχέση της µε τον ποδηλάτη Γιώργο Χειµωνέτο, αλλά και τον γάµο της µε επιχειρηµατία, ο οποίος όµως έληξε άδοξα το 2004. Τότε είναι που θα αποχαιρετήσει οριστικά την καριέρα της στην Ελλάδα, διαβλέποντας έγκαιρα ότι η ιδιότητα της τηλεοπτικής γυµνάστριας ή της γυµνάστριας εν γένει στη χώρα καταγωγής της ούτε της αρκεί ούτε της προσφέρει πιο «στιβαρές» επαγγελµατικές προοπτικές. 

Ο επαγγελµατικός κύκλος στην Ελλάδα έχει κλείσει και η ώριµη πια Γιάννα Νταρίλη θα ανοίξει τα φτερά της στην πόλη όπου γεννήθηκε και µεγάλωσε. Σύµφωνα µάλιστα µε τα πρόσφατα νέα, η αλλαγή αυτή πλεύσης δεν της βγήκε καθόλου άσχηµα, αφού το σέξι κορίτσι µε το ευλύγιστο σώµα και την πλούσια γκάµα των γυµναστικών ασκήσεων έγινε και καναλάρχης. 

Πριν από µερικές εβδοµάδες η Γιάννα Νταρίλη υπέγραψε για την εξαγορά ποσοστού (20%) του ελληνικού τηλεοπτικού καναλιού National Greek Television (NGTV), το οποίο ίδρυσε ο Δηµήτρης Καστανάς, γεγονός που επιβεβαιώνει και η ίδια στο «ΘΕΜΑ»: «Για µένα αυτή η εξαγορά αποτελούσε όνειρο ζωής για το οποίο πάσχιζα πολλά χρόνια. Αναζητούσα τη σωστή οµάδα. Η αγάπη µου για την Κοινότητα αποτελεί τη βασική κινητήριο δύναµη. Είναι η ίδια αγάπη που έδεσε την οµάδα όλων όσοι συµµετέχουµε σ’ αυτή την προσπάθεια, να τολµήσουµε, να ρισκάρουµε, για να κάνουµε την τηλεόραση που επιθυµούν και οι Ελληνοαµερικάνοι και σταδιακά όλοι οι οµογενείς όπου κι αν βρίσκονται», εξηγεί η ίδια. 

Το δίδυµο Αντριου και Πίτερ Λάτος, ο Τοµ Χιώτης, ο Ντίνος Αντωνόπουλος και ο Νικόλαος Μπέιζ είναι οι άλλοι µέτοχοι και συνεργάτες του καναλιού, έχοντας ο καθένας ισότιµο ποσοστό (20%), ενώ η Γιάννα Νταρίλη ηγείται της οµάδας των επενδυτών και είναι συγχρόνως η διευθύντρια του καναλιού. 

Ηδη µάλιστα βρίσκεται σε συνοµιλίες µε τη γνωστή τηλεοπτική µαγείρισσα Αργυρώ Μπαρµπαρίγου για την παρουσίαση της εκποµπής «Eats greek to me», κάτι που είχε επιβεβαιώσει τόσο η ίδια η µαγείρισσα πριν από λίγες εβδοµάδες όσο και η Γιάννα Νταρίλη σήµερα: «Μιλάµε µε την κυρία Μπαρµπαρίγου, όπως και µε άλλους για να ετοιµάσουµε πράγµατα για την κοινότητα. Το National Greek TV είναι ανοιχτό σε όλες τις προτάσεις και σε όλες τις δηµιουργικές δυνάµεις», αναφέρει η εντυπωσιακή καναλάρχης. 

Το NGTV µε έδρα την Αστόρια, που εκπέµπει από το καλωδιακό κανάλι ΤIME WARNER, διόλου απίθανο να αποτελέσει πόλο έλξης για δεκάδες πρόσωπα της ελληνικής σόουµπιζ, που το τελευταίο διάστηµα βλέπουν όχι µόνο τις απολαβές τους να µειώνονται δραµατικά (στην καλύτερη περίπτωση), αλλά να µην έχουν καν απολαβές σε µια, όπως φαίνεται, ανύπαρκτη ελληνική τηλεόραση. Και η προοπτική να συνεργαστούν µε ένα κανάλι που απευθύνεται σε οµογενείς αλλά και Ελληνοκύπριους γενικότερα ίσως να είναι και όαση µπροστά στην προοπτική της παρατεταµένης ανεργίας, µε την ίδια τη Γιάννα Νταρίλη να απευθύνει κάτι σαν ανοιχτή πρόσκληση σε κάθε ενδιαφερόµενο µε καινοτόµες ιδέες: «Ο σταθµός έχει σηµαντικό δυναµικό. Συγχρόνως, είµαστε ανοιχτοί σε όποιον θέλει να έρθει να συνεργαστεί µαζί µας, σε όποιον θέλει να συνεισφέρει σε ιδέες. Ακόµα είµαστε στην αρχή. Καλούµε κάθε Ελληνα και κάθε Κύπριο να µας προτείνει ιδέες για πρόγραµµα και να ενώσουµε τις δυνάµεις µας. Με τους Ελληνες από την Ελλάδα και τους οµογενείς µας θα κάνουµε πράξη το “η ισχύς εν τη ενώσει”», δηλώνει χαρακτηριστικά στο «ΘΕΜΑ». 

Οι φιλοδοξίες της Γιάννας Νταρίλη, όµως, δεν σταµατούν µόνο στην απόκτηση µεριδίου του καναλιού, αφού στόχος της είναι να δηµιουργήσει έναν όµιλο µέσων που θα ενηµερώνει τους Ελληνες, θα προάγει τον πολιτισµό, αλλά και θα βοηθά στη διάσωση της ελληνικής κουλτούρας. Ωστόσο κρατάει ακόµα τα χαρτιά της κλειστά για τις εκποµπές που θα περιλαµβάνει το νέο πρόγραµµα του σταθµού, καθώς όπως εξηγεί: «Αυτό θα είναι η έκπληξή µας. 

Μπορώ να σας πω όµως ότι θα έχουµε τα πάντα που ενδιαφέρουν την Οµογένεια, αλλά και παραγωγές που θα ενδιαφέρουν και την Ελλάδα και την Κύπρο. Το κανάλι θα αποκτήσει εξωστρέφεια και θα αποτελεί το one-stop-shop και για τους Αµερικανούς που θέλουν να προσεγγίσουν την Οµογένεια και την Ελλάδα, αλλά και τους Ελληνες που θέλουν να προσεγγίσουν τις ΗΠΑ. Θέλουµε να είµαστε η γέφυρα. Περισσότερα για τις συνεργασίες-έκπληξη που ετοιµάζουµε στο εγγύς µέλλον». 

Φαίνεται ότι η κίνηση της Γιάννας Νταρίλη να επιστρέψει στη Νέα Υόρκη εγκαταλείποντας οριστικά τη ζωή και την καριέρα της στην Ελλάδα αποδείχτηκε σωστή. «Η ζωή θέλει κουράγιο. Πρέπει να έχεις καθαρή µατιά για να προχωράς και να µπορείς να βλέπεις µακροπρόθεσµα τι µπορείς να κάνεις. Η ζωή είναι σαν µια πατρίδα σκάκι, θέλει στρατηγική και σωστές κινήσεις. Αλλιώς θα χάσεις. Η Νέα Υόρκη είναι για µένα το µέρος όπου γεννήθηκα και µεγάλωσα. Στην ουσία δεν έφυγα ποτέ. Πάντα την κουβαλάω µέσα µου, όπως και την Ελλάδα. Στην Ελλάδα ήρθα, έκανα όλα αυτά που έπρεπε να κάνω και µετά ήρθε το πλήρωµα του χρόνου. Επρεπε να κάνω το επόµενο βήµα». Οσο για την εκποµπή που την καθιέρωσε στο ελληνικό στερέωµα, η Γιάννα Νταρίλη έχει µόνο καλές αναµνήσεις: «Ο “Πρωινός καφές” ήταν µια συγκλονιστική εµπειρία. Ηταν η εκποµπή που µου έδωσε αναγνωρισιµότητα. Τόσες εξαιρετικές µνήµες, τόσοι εξαιρετικοί άνθρωποι... Αυτές είναι οι καλύτερες στιγµές της ζωής µου, είναι η περιουσία µου!».

Γέννηµα θρέµµα του  Μεγάλου Μήλου

Η Γιάννα Νταρίλη γεννήθηκε και µεγάλωσε στη Νέα Υόρκη από Ελληνες γονείς. Είναι πτυχιούχος της Ακαδηµίας Γυµναστικής και Υγείας του Queens του Πανεπιστήµιου City της Νέα Υόρκης. Στην αµερικανική µητρόπολη εργάστηκε ως γυµνάστρια τόσο στο ίδιο το πανεπιστήµιο από το οποίο αποφοίτησε όσο και σε ελληνικά σχολεία της Αρχιεπισκοπής. Εχει εργαστεί επίσης ως προπονήτρια σχολικών οµάδων µπάσκετ και βόλεϊ, ως διευθύντρια γυµναστηρίων, ως personal trainer, ενώ έχει συνεργαστεί και µε φυσιοθεραπευτές. 

Ηρθε στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 1994 και σχεδόν αµέσως κατέκτησε τον τηλεοπτικό φακό, δουλεύοντας για την τηλεόραση του ΑΝΤ1 και για το STAR CHANNEL. Στους Ολυµπιακούς Αγώνες της Αθήνας είχε δώσει το «παρών» ως εκφωνήτρια στην τελετή έναρξης και σε διάφορα αγωνίσµατα. Πρόσφατα έγινε η παρουσιάστρια της πρώτης αγγλόφωνης εκποµπής που προβάλλεται από την ελληνική δορυφορική τηλεόραση µε τίτλο «Hellenic Weekly».

πηγή-http://www.protothema.gr/Stories/article/?aid=218379

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου