Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Η "Sentao Yoga" της Ελένης Πετρουλάκη στις Σέρρες!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.



Η δημοφιλής γυμνάστρια επισκέφτηκε την πόλη των Σερρών για να διδάξει το καινούργιο πρόγραμμα που φέρει την υπογραφή της και εκτελείται με τη βοήθεια μιας καρέκλας.
Όπως εξήγησε η ίδια, στις δεκάδες παραβρισκόμενες γυναίκες που παρακολούθησαν και συμμετείχαν στο πρόγραμμα της Ελένης Πετρουλάκη, ο λόγος που το ετοίμασε ήταν γιατί η ζωή μας έχει γίνει αρκετά καθιστική και στο χέρι μας είναι να εκμεταλλευτούμε τις καρέκλες για την βελτίωση της φυσικής μας κατάστασης. Ένα πρόγραμμα που θα κυκλοφορήσει και σε DVD τους επόμενους μήνες ώστε να έχουν την ευκαιρία και εκείνοι που δεν έχουν αρκετό ελεύθερο χρόνο να το δοκιμάσουν στο σπίτι.
Το ραντεβού με την Ελένη Πετρουλάκη με όσους αγαπούν την γυμναστική, δόθηκε στο ξενοδοχείο "Philippos-Xenia" όπου φιλοξενείται το γυμναστήριο της όμορφης Κρητικιάς (ASANΑ). Η προσέλευση ήταν εντυπωσιακή με την όμορφη γυμνάστρια να προτρέπει ακόμη και όσους πήγαν ως απλοί θεατές να κάνουν το πρόγραμμα "Sentao Yoga".
Οι δεσμοί της Ελένης Πετρουλάκη με τις Σέρρες είναι δυνατοί και στηρίζονται στη φιλία της με την σύζυγο του ιδιοκτήτη του "Philippos Xenia", Δέσποινα Μαματζή. Έτσι το διήμερο που βρέθηκε στην πόλη της Β. Ελλάδας, απόλαυσε την αγορά, τα καφέ και το καλό φαγητό. Όπως δήλωσε στο ΔΙΚΤΥΟ, η θετική ενέργεια των ανθρώπων στην πόλη σε αντίθεση με την κατήφεια που επικρατεί στην Αθήνα της έδωσαν έναν αέρα ανανέωσης.
Στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε, αποκλειστικά, στην Χριστίνα Πατσιώκα μίλησε για το πόσο χαρούμενη νιώθει που οι έλληνες έχουν εντάξει την προσπάθεια για καλή φυσική κατάσταση στην καθημερινότητα τους ενώ αποκάλυψε και το καλύτερο, για εκείνη, μυστικό ομορφιάς.
ΠΗΓΗ-http://www.lifestar.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=808:%CE%B7-sentao-yoga-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CE%BB%CE%AD%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CF%80%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AC%CE%BA%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CF%83%CE%AD%CF%81%CF%81%CE%B5%CF%82&Itemid=137&tmpl=component&print=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου