Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Μαρία Χέλιου: Την τίμησαν για τη προσφορά της στο βόλεϊ !

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece




 *ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΗ Η ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΡΙΑ

  Μεγάλη ήταν η συγκίνηση για την αθλήτρια Μαρία Χέλιου η οποία τιμήθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.Π.Α.Α.Α για τη προσφορά της στο βόλεϊ που μετράει 30 χρόνια! Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και παρουσία πολλών παραγόντων- προπονητών – διαιτητών και αθλητών -τριών ενώ παράλληλα έγινε και η κοπή της πίτας της Ε.Σ.Π.Α.Α.Α. για το 2013 στην αίθουσα συνέντευξης τύπου του Ανοικτού Κολυμβητηρίου Ο.Α.Κ.Α. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους o Πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. κ. Μαυρομάτης Αχιλλέας, ο Αʼ Αντιπρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. κ. Στουραϊτης Γιάννης και άλλοι. Η Μαρία Χέλιου όταν παρέλαβε το βραβείο φανερά συγκινημένη αρκέστηκε μόνο σε ένα μεγάλο ευχάριστώ. Αμέσως έτρεξε δίπλα της η κόρη της Δέσποινα Ρόκκου που την αγκάλιασε και της είπε πόσο περήφανη είναι.

Η μικρή ακολουθεί τα χνάρια της μαμάς αφού κι εκείνη παίζει βόλεϊ. Παρούσα στην όμορφη αυτή στιγμή ήταν και η κουμπάρα της Έλλη Αγγελιδάκη που τη χειροκρότησε με όλη της τη ψυχή. Η αγάπη της Μαρίας Χέλιου για το βόλεϊ ξεκίνησε από την ηλικία των 8 ετών! Από τότε κατάλαβε πως θα βρίσκεται στα γήπεδα για πολλά χρόνια! Αγωνίστηκε σε μεγάλες ομάδας, ξεχώρισε για το μεγάλο της ταλέντο, την αγωνιστικότητα της, την αφοσίωση της αλλά πάνω απ όλα για το ήθος της. Σύμφωνα με τους προπονητές της αλλά και ανθρώπους του αθλητισμού, υπήρξε παράδειγμα για τις νεότερες αθλήτριες και υπόδειγμα συνέπειας αλλά και δυναμισμού.

Σ.Τ.
ΠΗΓΗ- http://iapopsi.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=20342%3A%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CF%87%CE%AD%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%84%CE%AF%CE%BC%CE%B7%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B2%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CF%8A&Itemid=17

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου