Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

ΓΙΑΝΝΑ ΝΤΑΡΙΛΗ- Κάποτε με μοβ εσώρουχα. Τώρα ταξιδεύει με δωρεάν εισιτήρια από το Υπουργείο Πολιτισμού!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece

ρρρρ


Έγραφε το www.newsbomb.gr στις 18 Δεκεμβρίου του 2012 « Τον γενικό γραμματέα του ΕΟΤ κ. Νίκο Καραχάλιο απέπεμψε από τη θέση του η υπουργός Τουρισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη ύστερα από έντονο διαπληκτισμό που σημειώθηκε στο γραφείο της, αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες.
Ήδη η κ. Κεφαλογιάννη βρίσκεται σε τηλεφωνική επικοινωνία με συνεργάτες του πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να βρεθεί το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει τον κ. Νίκο Καραχάλιο στον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού. Αφορμή για τον καυγά αποτέλεσε η πρόθεση του απεπεμφθέντος γενικού γραμματέα να καλέσει από τις ΗΠΑ με έξοδα του ΕΟΤ τη γυμνάστρια κ. Γιάννα Νταρίλη προκειμένου να εγκαινιάσει έκθεση. Η πληροφορία δημοσιεύθηκε σε κυριακάτικη εφημερίδα και λέγεται πως ενόχλησε την υπουργό».
Από τότε μέχρι σήμερα έχει περάσει πολύς καιρός και απαντήσεις δεν πήραμε. Βεβαίως είχαμε την απάντηση Καραχάλιου στον «Μικροπολιτικό» των ΝΕΩΝ αλλά ποτέ δε μάθαμε πόσες φορές το Ελληνικό κράτος πλήρωσε αυτή την τεράστια αξία που λέγεται Γιάννα Νταρίλη να έρθει στη χώρα μας.
Για να σας θυμίσω την υπεραξία της κοπέλας αποφάσισα σήμερα να μοιραστώ μαζί σας εικόνες από το παρελθόν. Τότε που το κορίτσι πόζαρε για διαφημίσεις εσωρούχων. Λέτε τελικά ο Καραχάλιος να την ήθελε για διαφημιστικό σποτ του ΕΟΤ με εσώρουχα; Αν είναι έτσι ρε παιδιά…τότε όχι τα εισιτήρια και την διαμονή να πληρώναμε…Ρε σα δε ντρεπόσαστε!!!! 
ΠΗΓΗ-http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/apopsi/kapote-me-mob-eswroxa-twra-taxideyei-me-dwrean-eishthrua-apo-to-ypoyrgeio-politismoy/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου