Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

ΓΝΩΜΗ-Σοφία Λάττα..η άξια διάδοχος της Ελένης Πετρουλάκη;

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece

Sofia Latta
Eleni Petroulaki

Το καλοκαίρι που μας πέρασε,όταν σαν συντάκτες του μπλοκ κάναμε το πρώτο δημοψήφισμα για την πιο σέξυ Γυμνάστρια του Καλοκαιριού του 2012, η έκπληξη που νιώσαμε κι εμείς οι ίδιοι για το αποτέλεσμα και την τεράστια αποδοχή της Σοφίας Λάττα ήταν πράγματι μεγάλη! Ένα μεγάλο μέρος του αρσενικού πληθυσμού την προτίμησε από την άλλη πασίγνωστη Γυμνάστρια και λογικό φαβορί Ελένη Πετρουλάκη..Καθώς το σκεφτήκαμε πιο ώριμα,οι λόγοι της επικράτησης της Σοφίας άρχισαν να μας γίνονται περισσότερο εμφανείς! Έχουμε και λέμε λοιπόν..
1. Παρατηρήσαμε τις φωτογραφίες των δύο πανέμορφων γυναικών..παλιές και νέες. Η Ελένη στα νιάτα της δεν παιζόταν στην κυριολεξία! (Είναι πια 41 χρονών) Άψογο σμιλεμένο κορμί με όμορφο πρόσωπο! Τότε όμως δεν υπήρχε η Σοφία για να γίνει οποιαδήποτε σύγκριση.
2. Η Ελένη ακόμα και σήμερα όντως μητέρα 4 παιδιών διαθέτει κορμί που θα το ζήλευαν και οι εικοσάρες! Απλά ο φόρτος της δουλειάς της,οι οικογενειακές της υποχρεώσεις,και φυσικά η ηλικία της άρχισαν σιγά-σιγά να γίνονται εμφανείς! Από την άλλη η Σοφία πιο νέα και με εμφανώς μεγάλη φιλοδοξία και θέληση να διακριθεί,αναστατώνει τον αρσενικό πλυθησμό με τις κυριολεκτικά εκρηκτικές και σέξυ φωτογραφίσεις της χωρίς να αισθάνεται καμιά απολύτως ενοχή η ταμπού! Η ίδια δηλώνει ότι είναι ο τρόπος φιλοσοφίας της για την ζωή να σκέφτεται και να νιώθει έτσι ελεύθερα.
Η Ελένη έτσι κι αλλιώς έχει πετύχει αυτά που θέλει στην ζωή της με την πανελλήνια αποδοχή της ως "Εθνική Γυμνάστρια" ,την επαγγελματική της αναγνώριση,και την δημιουργία της Οικογένειας της!
Γι αυτό πιστεύουμε ότι η Σοφία έχει τα κίνητρα και τους λόγους να φτάσει πολύ ψηλά,όπως έφτασε και η Ελένη!
3. Σαν σωματοδομές και οι δύο κολάζουν! Απίστευτες κορμάρες! ότι και να λέμε είναι λίγο! Η χαρά των ανδρών! Απλά το προβάδισμα στις προτιμήσεις δείχνει και για τους παραπάνω λόγους να το έχει η Σοφία! Αν κάνουμε λάθος; Το δημοψήφισμα του Καλοκαιριού του 2013 είναι μπροστά μας! Ιδού η Ρόδος..λοιπόν!
-Greek Fitness Women and Athletes-

1 σχόλιο:

  1. ΔΙΠΛΟ ΜΠΑΙ ΜΠΑΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ!!!..ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ...ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΔΕΛΦΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή