Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Εριέττα Κούρκουλου: Το κορμί αλφάδι και η ευγενική πρωτοβουλία της

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece

10672039_750266345034827_4346207733043294372_n

Είναι γνωστό πώς η Εριέττα απο μικρό παιδί μυήθηκε στα μυστικά της γυμναστικής απο την μητέρα της Μαριάννα. Είναι επίσης γνωστό πως τουλάχιστον τρείς φορές την εβδομάδα το κορίτσι γυμνάζεται στα γυμναστήρια της Περσάκη. Και έχει κάνει κορμί… αλφάδι. Αφήστε που όσο μεγαλώνει τόσο πιο τούμπανο γίνεται…
Όπως είναι φυσικό κατα καιρούς μαζί με την Εριέττα σκάνε και διάφορες-διάφοροι αχθοφόροι της προσοχής της, όπως ο Μαρτάκης η Σάλτη και άλλοι…
Δεν θα μείνω σε αυτό. Με αφορμή την φωτογραφία που ανήρτησε πριν απο λίγο η καταξιωμένη γυμνάστρια στην σελίδα της στο Facebook, πληροφορήθηκα ένα παρασκήνιο που αναδεικνύει τον χαρακτήρα της Εριέττας.
Δεν είναι το κόστος της πρωτοβουλίας της νεαρής κληρονόμου αλλά η κίνηση. Το κορίτσι μέσω της εταιρείας της Love ink έραψε δεκάδες μπλουζάκια και κορμάκια με το λογότυπο των γυμναστηρίων της Περσάκη, τα πρόσφερε στην επιχείρηση και όπως βλέπετε κι εσείς ποζάρουν με αυτά.
Μαγκιά της… «Τι να τα κάνω τα πολλά λεφτά αν μέσα μου είμαι μίζεορς και σκατόψυχος; Μου έλεγε πριν πολλά χρόνια κορυφαίος Έλληνας πλοιοκτήτης. Και είχε τόσο δίκιο… Μόνο που αυτοί οι άνθρωποι είναι εξαίρεση και ανάμεσα τους είναι και η Εριέττα.

πηγη-http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/apopsi/erietta-to-kormi-alfadi-kai-gh-eygeniklh-prwetobvoylia-ths/#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου