Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Μαριάννα Καλλέργη: «Η ειλικρίνεια και η επιμονή στα θέλω του με κερδίζουν σε έναν άνδρα»

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece

Η Μαριάννα Καλλέργη δηλώνει ότι μετά από ένα χρονικό διάστημα αποχής ετοιμάζεται να επιστρέψει στη δράση και να... βάλει φωτιά στα ρινγκ.
«Η αλήθεια είναι ότι έχω πολλές προτάσεις για αγώνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Σύντομα θα αποφασίσω πού θα αγωνιστώ. Ανυπομονώ για το comeback», δηλώνει η νεαρή πρωταθλήτρια στο Secret.
Γιατί όμως ασχολείται με το Muay Thai; «Είναι μια πολεμική τέχνη που χρησιμοποιούσαν οι Ταϋλανδοί για να προστατέψουν την πατρίδα τους, την οικογένεια τους και τα κοπάδια τους. Αντί για γάντια, είχαν σχοινιά στα χέρια και πάλευαν μέχρι τελικής πτώσεως. Ξεκίνησα να ασχολούμαι γιατί είναι ρεαλιστικό και για να προστατέψω εμένα και την οικογένεια μου», εξομολογείται η ωραία Μαριάννα, η οποία ξεκαθαρίζει ότι αν την πειράξει κάποιος στον δρόμο, δεν θα χρησιμοποιήσει την τέχνη της. «Δεν θα ήταν ευχάριστη εμπειρία για εκείνον», σημειώνει.
Η Μαριάννα έχει ασχοληθεί και με την τηλεόραση, αφού είχε συμμετάσχει στο «Dancing on ice», και θα απαντούσε πάλι θετικά σε μια παρόμοια πρόταση: «Εάν είναι για καλό σκοπό, θα το έκανα. Γενικά μου αρέσει η τηλεόραση και η ιδέα της παρουσίασης. Ειδικά στην πρωινή ζώνη».
Έχει σκεφτεί να ασχοληθεί και με την υποκριτική, αλλά δεν έχει αποφασίσει να κάνει το... μεγάλο βήμα, ενώ βλέπει πολλές ταινίες και λατρεύει τη «Ζήνα», η οποία θα ήταν η ηθοποιός που θα ήθελε να την ενσαρκώσει σε μια αυτοβιογραφική ταινία.
Στο παρελθόν έχει δεχτεί αρκετές προτάσεις γάμου, αλλά κρατάει μυστικό τον αριθμό, ενώ σε έναν άνδρα την κερδίζει η ειλικρίνεια, καθώς η ίδια σιχαίνεται το ψέμα. «Η ειλικρίνεια και η επιμονή στα θέλω του με κερδίζουν σε έναν άνδρα».

Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/sports/story/338698/marianna-kallergi-i-eilikrineia-kai-i-epimoni-sta-thelo-toy-me-kerdizoyn-se-enan-andra#ixzz3CtAoo2fF

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου