Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

"Ας πεί κάποιος στην Μάντυ..ότι υποφέρω!"

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece

Το κορμί της λοιπόν έχει ατέλειες…. Πολλές! Και ακόμα σε αυτή τη φωτογραφία, αν την κοιτάξετε καλά θα καταλάβετε γιατί ξεκίνησε εντατικά να προπονείται με τη Μάντυ Περσάκη!
Εμ… δεν αρκεί μόνο η δίαιτα όποτε το θυμάται… Θέλει θυσίες κυρία μου το άθλημα. Και από τη στιγμή που έχετε κόλλημα με το γυαλί, πρέπει να προσέχετε! Η Περσάκη θα καταφέρει να την αλλάξει οπότε δεν θα χρειάζεται πια και τόση επεξεργασία… Άντε του χρόνου το καλοκαίρι θα μπορεί να εμφανιστεί χωρίς χαλάρωση… Η γυμνάστρια έχει τον τρόπο αφού έχει αντιμετωπίσει και δυσκολότερες περιπτώσεις…
Κουράγιο Μαντάκο… μπορείς…
Υ.Γ Δεν έχω πρόβλημα με τις γυναίκες που έχουν ατέλειες ή κάποια χαλάρωση. Αντιθέτως. Έχω ωστόσο τεράστιο πρόβλημα όταν προβάλλονται εικόνες-τις οποίες προβάλλουν και οι ίδιες- που δεν δείχνουν την αλήθεια και παρασύρουν πολύ όμορφες κοπέλες σε εξαντλητικές δίαιτες που τις οδηγούν σε αδιέξοδο.
Εδώ θα βλέπετε πάντα την αλήθεια και θα την διαβάζετε χωρίς ρετούς. Όχι όπως αυτές που σας πουλάνε τα περιοδικά ή ακόμη και οι ίδιες στα sites ή στις σελίδες τους στα Social Networks.
Για να μην παρεξηγούμαστε! 

ΠΗΓΗ-http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/apopsi/gfwto-maria-hliakh-xwris-retoys-kanei-agna-gia-na-diwxei-th-xalarwsh/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου