Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Η fitness Έλλη Αγγελιδάκη ξανά στην τηλεόραση!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece

Ύστερα από 15 χρόνια απουσίας, η Έλλη Αγγελιδάκη επιστρέφει στην τηλεόραση με την παρουσίαση ενός προγράμματος που της ταιριάζει γάντι. Η Κρητικοπούλα γυμνάστρια, η οποία είχε κάνει το ντεμπούτο της μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή «Μεταξύ μας», με παρουσιάστριες τη Σοφία Βόσσου και την Έλντα Πανοπούλου, παρά το γεγονός ότι είχε αρκετές προτάσεις αποφάσισε να τα αφήσει όλα για χάρη του έρωτα και κατόπιν της οικογένειάς της, όμως να που ήρθε η στιγμή να κάνει το comeback της. Το καλλίγραμμο σώμα της παραμένει πρότυπο για πολλές γυναίκες και δεν είναι λίγες εκείνες που θα ήθελαν να μάθουν τα μυστικά της για μια τόσο επιθυμητή σιλουέτα. Τώρα, λοιπόν, που μεγάλωσε και ο γιος της, η Έλλη αποφάσισε να πει το «ναι» και να επιστρέψει με μια εκπομπή, που τιτλοφορείται «Fitness με Ellie». Άθληση και καλή διατροφή είναι τα δύο μυστικά της Έλλης και ετοιμάζεται από τη νέα σεζόν να τα μοιραστεί με τους χρήστες του ίντερνετ, μέσω του καναλιού S Web TV.
Τα πρώτα γυρίσματα έγιναν πριν από λίγες μέρες και ποδαρικό έκαναν τρεις φίλες της παρουσιάστριας, επιλέγοντας καθεμία και έναν διαφορετικό τρόπο εκγύμνασης. Η Νίκη Πετρουλάκη ανέλαβε να παρουσιάσει yoga, η Ίνα Λαζοπούλου, η οποία είναι πλέον μια πετυχημένη δασκάλα zumba, έδειξε πώς γίνεται να συνδυαστούν ο χορός και η γυμναστική, ενώ η Χριστίνα Αλούπη, που βρέθηκε στην Ελλάδα για διακοπές, παρουσίασε την… αθλητική πλευρά της κάνοντας μαζί της ποδηλασία.
Σε κάθε επεισόδιο η Έλλη θα προσπαθεί να δείξει με ποιους τρόπους μπορεί κάποιος να φτιάξει το σώμα των ονείρων του, ελπίζοντας πως θα τραβήξει το ενδιαφέρον του κοινού, το οποίο θα μεταφραστεί σε… clicks στη διαδικτυακή εκπομπή της.
«Όταν έγινε η πρόταση ήμουν αρχικά αρνητική, γιατί δεν ήθελα να περνάω χρόνο μακριά από την οικογένειά μου. Η παραγωγός μού εγγυήθηκε ότι σε μια μέρα θα μπορούσαμε να κάνουμε τα τέσσερα γυρίσματα του μήνα και επειδή η διάρκεια είναι μόνο 12 λεπτά, το καταφέραμε. Είμαι πολύ χαρούμενη που συνεργάζομαι με τη Σοφία και τον Σταύρο, γιατί έδειξαν κατανόηση σε αυτό που ήθελα να κάνω. Επίσης, το αποτέλεσμα είναι ωραίο και ανάλαφρο» λέει στην «Espresso» η γυμνάστρια, που βρίσκεται σε αναμονή της πρεμιέρας τον Σεπτέμβριο.

ΠΗΓΗ- http://www.govastileto.gr/lifestyle/%CE%B7-fitness-%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%B7-%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%B4%CE%AC%CE%BA%CE%B7-%CE%BE%CE%B1%CE%BD%CE%AC-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%8C%CF%81%CE%B1%CF%83/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου