Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Αλέκα Καμηλά: Η επιστροφή της στην τηλεόραση και ο ανταγωνισμός με την «απέναντι» Μαρία Ηλιάκη

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece

Η Αλέκα Καμηλά μίλησε για την επιστροφή της στην τηλεόραση και για την εκπομπή «Όλα παίζουν» που θα συμπαρουσιάζει με τους Μαγγίρα-Καινούργιου-Λιανό.
Πώς αποφάσισες να επιστρέψεις στην τηλεόραση;
«Είναι μια καλή ερώτηση! Ήθελα να κάνω κάτι δημιουργικό στον ελεύθερο χρόνο μου εννοώντας πέραν της καθημερινότητάς μου ως μητέρας με τα παιδιά. Ήθελα να προσθέσω τον τίτλο εργαζόμενη μητέρα . Κι έτσι το αποφάσισα».
Η περσινή παρουσία σου για λίγο στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη θεωρείς πως ήταν το εισιτήριο για τη φετινή συνεργασία σου με τον Alpha;
«Δεν ξέρω αν ήταν το εισιτήριο. Αυτό που ξέρω είναι πως ένιωσα πάρα πολύ άνετα και αυτό οφείλεται στην Ελένη, που έχει έναν μοναδικό τρόπο να λύνει τους καλεσμένους της εκπομπής της. Σε κάνει να θες να πεις πράγματα για τα οποία ενδεχομένως σε άλλες συνεντεύξεις θα ήσουν πιο μαζεμένος. Ήταν μια ωραία εμπειρία».
Η πρόταση τελικά από τον Alpha πώς προέκυψε;
«Έπειτα από μια ιδέα που είχαμε με την Μπέττυ για μια εβδομαδιαία εκπομπή και την καταθέσαμε στο κανάλι. Όταν την παρουσιάσαμε λοιπόν δεχθήκαμε την πρόταση γι' αυτό που θα κάνουμε τώρα. Με την Μπέττυ θέλαμε να δουλέψουμε μαζί στην τηλεόραση εδώ και αρκετό καιρό».
Ποια είναι λοιπόν η καινούργια πρόταση που κομίζει ο Alpha στην απογευματινή ζώνη;
«Θα δούμε μια παρέα που περνά πολύ ωραία στην τηλεόραση και στόχο έχει να παρασύρει τους τηλεθεατές. Με πολύ καλή διάθεση και όρεξη για παιχνίδια και αστεία. Ένα ευχάριστο και χαλαρό απογευματινό μαγκαζίνο που θα έχει και ενημερωτικές δόσεις όπου χρειάζεται. Περνάμε πραγματικά πολύ ωραία στο πλατό και αυτό θέλουμε να μεταδώσουμε και στους τηλεθεατές. Δεν ξέρω αν είναι τόσο καινούργια πρόταση εμείς θα δώσουμε πάντως τον καλύτερό μας εαυτό».
Πώς αποφασίστηκε ο τίτλος «Όλα παίζουν»;
«Γιατί όλα παίζουν. Καταρχάς, νέα πρόσωπα. Γιατί θα ασχοληθούμε με πολλά πράγματα. Ο τίτλος μιλάει από μόνος του».
Απέναντι σας στον ΣΚΑΪ θα βρίσκεται το πρόσωπο που επί χρόνια χάριζε υψηλές τηλεθεάσεις στον Alpha μαζί με τον Νίκο Μουτσινά, η Μαρία Ηλιακή. Σε φοβίζει ο ανταγωνισμός;
«Ακόμη δεν έχω μπει στο κλίμα του ποιος βρίσκεται απέναντι, ποιος δίπλα και ποιος παραέξω. Δεν έχω τέτοιες φοβίες. Θα κάνουμε την προσπάθειά μας. Να σου πω ότι η Μαρία Ηλιακή μου άρεσε πολύ και την έβλεπα και δεν το λέω για να φανώ ευγενική».
Με την Μπέττυ Μαγγίρα κάνετε στενή παρέα εδώ και αρκετά χρόνια. Σου δημιουργεί το γεγονός αυτό ένα αίσθημα ασφάλειας όσον αφορά την εκπομπή;
«Εκατό τοις εκατό! Ένας από τους λόγους για τους οποίους σκέφθηκα θετικά να κάνω αυτό το βήμα ήταν η Μπέττυ. Την αγαπώ, την εμπιστεύομαι πολύ και σαφώς είναι ένα στήριγμα για μένα αυτήν τη στιγμή», δήλωσε στο «TV Έθνος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου