Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Σάββατο 7 Μαΐου 2011

ΕΛΕΝΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗ-Καναλάρχισσα!

«Καναλάρχισσα» η Ελένη Πετρουλάκη. Η «Ms Power Yoga» ετοίμασε το δικό της κανάλι στο Διαδίκτυο. Από την ερχόμενη Δευτέρα μπαίνοντας κάποιος στο Internet και ακολουθώντας κατά γράμμα οδηγίες και συμβουλές της, ένα είναι το σίγουρο: ότι δεν θα αναγνωρίζει σε λίγο καιρό το σώμα του!
    
«Τη Δευτέρα ξεκινάει το Asana TV. Εγώ θα έχω μια εκπομπή ονόματι «Feet stars» με ανθρώπους από διαφορετικούς χώρους να μιλάνε για τη διατροφή τους, τη γυμναστική τους και διάφορα άλλα πράγματα που έχουν να κάνουν με τη φυσική κατάσταση” μας λέει η δημοφιλής γυμνάστρια.
«Καθημερινά θα υπάρχουν προγράμματα διατροφής και γυμναστικής, στα οποία θα μιλούν ειδικοί και θα δίνουν τις δικές τους συμβουλές. Το ετοίμαζα σχεδόν ένα χρόνο. Εχουμε κάνει δικές μας παραγωγές βίντεο. Είναι κάτι που γίνεται πρώτη φορά στην Ελλάδα. Ο κόσμος που δεν μπορεί να πάει στο γυμναστήριο θα έχει τη δυνατότητα να κάνει γυμναστική από τον χώρο του σπιτιού του, να ενημερώνεται πάνω σε θέματα υγείας, διατροφής, γυμναστικής, ομορφιάς και πολλών ακόμα».
Η Ελένη Πετρουλάκη αυτό που επιθυμεί λίγες ημέρες πριν από τη λειτουργία του καναλιού είναι ο κόσμος να το αγαπήσει, γιατί είναι κάτι που -όπως υποστηρίζει- θα βελτιώσει τη ζωή του και θα την κάνει ακόμα καλύτερη. Αλλωστε, όπως δηλώνει, δεν στοιχίζει τίποτε, αφού είναι εντελώς δωρεάν.
Μπαίνοντας λοιπόν στο www.asanatv.gr , κάθε επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να μάθει τα πάντα γύρω από τη γυμναστική, τη σωστή διατροφή, αλλά και την ομορφιά. Και βέβαια όλα αυτά με την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη.
πηγη-espresso news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου