Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Η ΕΛΕΝΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΗΣ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ!

Αφιερωμένη σε αυτό που κάνει χρόνια τώρα, η Ελένη Πετρουλάκη φροντίζει πάντα να αναζητά το καινούριο και να προτείνει λύσεις που θα μας κάνουν να ασχοληθούμε περισσότερο με την φυσική μας κατάσταση και την υγεία μας.

Από χθες λοιπόν,  η επαγγελματική της οικογένεια απέκτησε κι άλλο ένα παιδάκι, διαδικτυακό αυτή την φορά. Το www.asanatv.gr είναι από την Δευτέρα  9/5 στον αέρα και η Ελένη μας μιλάει για αυτό: «Αυτό το site είναι μια ιδέα που «έπαιζε» στο μυαλό μας τα τελευταία 2 χρόνια. Δουλέψαμε για αυτό σκληρά 10 μήνες τώρα και είμαι χαρούμενη που ξεκινήσαμε. Είναι το πρώτο διαδικτυακό κανάλι για fitness στην Ελλάδα. Ήθελα να το κάνω γιατί έβλεπα την ανάγκη του κόσμου να ενημερωθεί για θέματα που αφορούν την υγεία και το σώμα του και δεν υπήρχε κάτι αντίστοιχο και θεωρώ πως για τις μέρες που ζούμε είναι ο πιο ανέξοδος τρόπος να ενημερωθείς.»

Μας περιγράφει όμως και το τι θα βρούμε μέσα στο site: «Θα βρείτε gadget τα οποία θα σας βοηθούν να μετρήσετε τις θερμίδες που καταναλώσατε μέσα στην μέρα, αλλά και τι ελλείψεις σε βιταμίνες μπορεί να έχετε με βάση την διατροφή που κάνετε, personal training, θα έχει διαγωνισμούς με δώρα, ταξίδια, σεμινάρια, εκδηλώσεις, υγιεινές συνταγές, συζητήσεις με γιατρούς και ειδικούς και 2 εβδομαδιαίες εκπομπές. Την πρώτη θα την παρουσιάζει σύντομα η Γιολάντα Διαμαντή και θα αφορά θέματα υγείας και την δεύτερη θα την παρουσιάζω εγώ, θα ονομάζεται Fit Stars και θα ασχολείται με την διατροφή και το fitness των celebrities του εξωτερικού αλλά και της Ελλάδας. Γενικότερα όλες οι τηλεοπτικές παραγωγές έχουν γίνει αποκλειστικά για το site και είμαστε πολύ περήφανοι για αυτές.»
ΠΗΓΗ-STYLISTA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου