Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Σάββατο 14 Μαΐου 2011

ΕΡΡΙΚΑ ΠΡΕΖΕΡΑΚΟΥ-Πως διατηρεί άψογη την Σιλουέτα της!

Η Έρρικα Πρεζεράκου μιλά στην Αναστασία Μοίρα για το τεύχος SHAPE Απριλίου και αποκαλύπτει πως διατηρεί αψεγάδιαστη τη σιλουέτα της.


 Τώρα αν θέλεις κι εσύ να αποκτήσεις ένα σώμα ζηλευτό σαν αυτό της νικήτριας του περσινού Dancing with the stars και φετινής κριτή του σόου, δεν έχεις παρά να διαβάσεις τι αποκάλυψε η Έρρικα στην συνέντεξη που παραχώρισε στο τεύχος του SHAPE Απριλίου.

Εσύ είσαι μια όμορφη γυναίκα. Το νιώθεις;
«Νιώθω όμορφα με τον εαυτό μου. Πιστεύω όμως ότι περισσότερο αποτυπώνομαι στο μυαλό των άλλων ως προσωπικότητα, ως χαρακτήρας και όχι για την εμφάνισή μου».

Είχες πάντα όμορφο σώμα;
«Είχα πάντα ένα αθλητικό σώμα. Δε θυμάμαι να προσέχω το βάρος μου, όμως, επειδή συνήθως έτρωγα περισσότερο απ' όσο θεωρούσα επιτρεπτό, κατανοούσα ότι ο μεταβολισμός δε θα μου κάνει για πάντα το χατίρι. Ευτυχώς, βρήκα την άσκηση και έτσι τον διατηρώ εγώ σε φόρμα».

Τι συμβουλεύεις τις γυναίκες που προσπαθούν να χάσουν βάρος και να αρχίσουν να γυμνάζονται, αλλά δεν τα καταφέρνουν;
«Να εστιάσουν στο να είναι ευτυχισμένες, να κάνουν πράγματα που τους δίνουν χαρά, να απελευθερωθούν από το να προσπαθούν διαρκώς να αποδείξουν την αξία τους στους άλλους. Οι άλλοι μάς αποδέχονται, όταν αποδεχόμαστε εμείς αρχικά τον εαυτό μας».

Είναι δυνατόν να διατηρείς σωστό βάρος χωρίς να στερείσαι τη γευστική απόλαυση;
«Δεν είναι πάντως αδύνατο. Η δική μου πρόταση είναι μικρά γεύματα ανά 3 ώρες, πολύ νερό, Replayce και πολλές αγκαλιές».

Τo Replayce είναι δικό σου δημιούργημα. Πώς γεννήθηκε η ιδέα;
«Το 2004 ξεκίνησα μια έρευνα-μελέτη για το πώς μπορεί ένα αυστηρό πρόγραμμα προπόνησης να συνδυάζεται με θετικά συναισθήματα όπως χαρά, διασκέδαση, σύνδεση. Το αποτέλεσμα αυτής της μελέτης ήταν το Replayce. Στα ελληνικά θα μπορούσε να ερμηνευτεί ως αναπλαισίωση μέσα από το παιχνίδι και να περιγραφεί ως ένα καινοτόμο παιδαγωγικό σύστημα άθλησης το οποίο πραγματοποιείται μέσα από 3.000 διαφορετικές ευχάριστες δραστηριότητες. To Replayce διαφοροποιείται σαν εναλλακτική γυμναστική μιας και κάθε μάθημα αποτελεί μια έκπληξη. Για μιάμιση ώρα που διαρκεί το μάθημα έχεις την αίσθηση ότι παίζεις, ενώ στην πραγματικότητα παρακολουθείς ένα αυστηρό πρόγραμμα προπόνησης».

Τα μικρά της μυστικά:
*Για τη φροντίδα της ομορφιάς μου επιλέγω φυσικά προϊόντα. Επίσης, πίνω πολύ νερό, αφού αφού έχω διαπιστώσει ότι η εκ των έσω ενυδάτωση κάνει το δέρμα πιο λαμπερό.
* Το Replayce είναι τόσο χαρούμενο και αποτελεσματικό που μπορεί να βοηθήσει κάποιον να κάνει την άσκηση συνήθειά του.
ΠΗΓΗ- www.shape.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου