Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

ΓΩΓΩ-ΦΩΦΗ..ΠΡΟΒΛΗΜΑ;


Σχόλια έχει προκαλέσει η στάση της Γωγώς Μαστροκώστα απέναντι στη συμμετοχή της αδερφής της Φώφης στο «Real Housewives of Athens».

Η γυμνάστρια όχι μόνο αποφεύγει να εκφέρει άποψη για την παρουσία της Φώφης στο πρότζεκτ του ΑΝΤ1, αλλά τον τελευταίο καιρό κρατά αποστάσεις και από την ίδια, θέλοντας να μείνει ανέπαφη από τον απόηχο του ριάλιτι το οποίο τη βρίσκει κάθετα αρνητική.

Σύμφωνα με το περιβάλλον τους, η Γωγώ αν και σέβεται το γεγονός ότι η αδερφή της έχει την ανάγκη να πραγματοποιήσει τις φιλοδοξίες της και την επικροτεί γι’ αυτή της την προσπάθεια, διαφωνεί με τον τρόπο που επέλεξε, κυρίως γιατί για λίγη παραπάνω δημοσιότητα δε δίστασε να ξεπουλήσει την προσωπική της ζωή.

Η Γωγώ που ξεχωρίζει για τη διακριτικότητα της, από τις εποχές ακόμα που οι σχέσεις της γέμιζαν πρωτοσέλιδα, θεωρεί απαράδεκτο η Φώφη να εκθέτει την οικογένεια της και να εκτίθεται, αντί να αγωνίζεται για να δώσει λύσεις στα προσωπικά της προβλήματα, αλλά και να ωφεληθεί ασχολούμενη με πολύ πιο δημιουργικά πράγματα.

Όπως λέγεται μάλιστα αντίθετη με τα τηλεοπτικά της… κατορθώματα και τα ξεκατινιάσματα στα οποία επιρρίπτεται με μανία, η κ. Δέλλα πλέον, της απαγόρευσε την οποιαδήποτε αναφορά στο πρόσωπο της, ενώ απέρριψε την πρόταση της παραγωγής να κάνει γκεστ εμφάνιση στην παρουσίαση του πρώτου τραγουδιού της «Real Housewife».

Ωστόσο αυτοί που ξέρουν καλά τις δυο αδερφές μιλούν για σύννεφα στις σχέσεις τους από πριν αποφασίσει η Φώφη να πάρει μέρος στο ριάλιτι, προσδιορίζοντας την περίοδο, τότε που η Γωγώ ταλαιπωρούταν με την περιπέτεια της υγείας της.

Η Φώφη δεν είχε σταθεί ιδιαίτερα στο πλευρό της γυμνάστριας κάτι το οποίο της κόστισε και που για κάποιους της το ανταποδίδει.

Οι πληροφορίες θέλουν πάντως λόγω του ριάλιτι η Γωγώ να έχει απομακρυνθεί και από την κολλητή της Ορθούλα Παπαδάκου, η οποία αποτελεί το… δεκανίκι της Φώφης μέσα στο παιχνίδι।

ΠΗΓΗ-स्तिफोरा.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου