Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ..ΚΑΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ!!






Ο σκύλος εκτός από υπέροχη συντροφία, είναι και μια ωραιότατη γυμναστική. Εκτός από τις μακρινές βόλτες λοιπόν που θέλει καθημερινά μπορεί να γίνει και ο ιδανικός παρτενέρ για να ξεκινήσεις χορό, να διασκεδάσεις και να γυμναστείς.
"Είναι απίστευτα διασκεδαστικό και το κατοικίδιό σου θα ξετρελαθεί, ενώ παράλληλα θα κάψεις πολλές πολλές θερμίδες" εξηγεί η Χριστίνα Πάζιου που μας δείχνει φιγούρες με τον αγαπημένο του σκύλο τον Αμπνούλ.

TI ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ
Δεν πρόκειται για κανένα ακριβό σπορ, ούτε χρειάζεται να αγοράσεις κάποιο εξηζητημένο αξεσουάρ. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι:

- Ο αγαπημένος σου σκύλος σε φόρμα

-Ένα cd player για να παίζεις μουσική

- Άνετα ρούχα και παπούτσια που δεν γλιστράνε

- Λιχουδιές για να επιβραβεύεις το σκύλο σου κάθε φορά που χορεύει σωστά

STEP BY STEP
"Έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι ο χορός χαρίζει στο κατοικίδιό μας μακροζωΐα, χαρά, ενισχύει την ακοή του, τον δένει πιο πολύ με τον ιδιοκτήτη του, δυναμώνει το μυικό του σύστημα και αυξάνει πολύ την αντοχή του!" εξηγεί η γυμνάστρια Χριστίνα Πάζιου!

Η διαδικασία είναι απλή. Όσο περισσότερο ασχολείσαι με τον σκύλο σου, τόσο πιο συνηθισμένος θα είναι σε χορευτικές φιγούρες που θα εντυπωσιάσουν. "Με καλή διάθεση και θετική ενέργεια, μπορείς να μάθεις χορό μόνη σου στο σπίτι, βάζοντας τη μουσική που σου αρέσει και παρασέρνοντας το κατοικίδιο, ώστε να χορέψει μαζί σου στο ρυθμό της μουσικής!" τονίζει η Χριστίνα!

O Παγκόσμιος Οργανισμός χορού Σκύλων περιγράφει τα βήματα για να μάθεις χορό στο σκύλο σου:
1. Πρώτα πρέπει να βεβαιωθείς πως ο γλυκός σου σκύλος έχει μάθει τις βασικές εντολές που πρέπει να ξέρει κάθε σκυλάκι. “Κάτσε”, “Μείνει”, “Κάτω”, “Περίμενε” είναι οι βασικές εντολές που πρέπει να γνωρίζει ο σκύλος σου

2. Διάλεξε πολύ προσεκτικά τη μουσική. Επειδή θα χρειαστεί λίγη υπομονή και χρόνο με το σκύλο σου, φρόντισε να αγαπάς πολύ τη μουσική στους ήχους της οποίας θα χορεύεις.

3. Μπορείς να ετοιμάσεις τις κινήσεις και τις φιγούρες που θα εκτελέσεις μαζί με το σκύλο σου ακόμη και χωρίς τη μουσική. Βέβαια αν σε βολεύει μουσική και κινήσεις παράλληλα ακόμη καλύτερα. Κάθε φορά που θα τα καταφέρνει απλά τον επιβραβεύεις με μια ζεστή αγκαλία και μια λιχουδιά, όπως ακριβώς και στην εκπαίδευση για συμπεριφορά.

4। Είσαι έτοιμη για γυμναστική। Η Χριστίνα Πάζιου, μαζί με τον πανέμορφο Αμπντούλ χορεύουν για εσένα διαφορετικά είδη χορού. Διάλεξε εκείνο που σου αρέσει. "Σου υπόσχομαι ότι θα νιώσεις μια συναρπαστική εμπειρία! Δοκίμασέ το όπως κι εγώ και ακολούθησε σημαντικές οδηγίες!" αναφέρει η Χριστίνα!
ΠΗΓΗ
www.tlife.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου