Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

ΕΛΕΝΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗ-Συνεργασία..έκπληξη!

Η πλέον δημοφιλής γυμνάστρια του Hollywood βρίσκεται στη χώρα μας για… fitness και μπιζνες με την Ελένη Πετρουλάκη!
Πρόκειται για τη Ραμόνα Μπραγκάνζα, από τα μαγικά χέρια της οποίας έχουν περάσει τα πιο όμορφα κορμιά της αμερικανικής κινηματογραφικής βιομηχανίας- και όχι μόνο. Στην Αθήνα βρίσκεται ως καλεσμένη της Ελένης Πετρουλάκη, στα πλαίσια μια σούπερ συνεργασίας.

Η Μπραγκάνζα είναι προπονήτρια πολλών επώνυμων γυναικών όπως η Αν Χάθαγουεϊ, Χάλι Μπέρι, και Τζέσικα Άλμπα, και έγινε γνωστή χάρη σε ένα πρόγραμμα που βοηθούν τις μητέρες που γέννησαν πρόσφατα, να απαλλαγούν από τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Η Ελένη θέλει πάντα να κάνει ξεχωριστά πράγματα στο χώρο του αθλητισμού και για αυτό το λόγο κάνει συχνά ταξίδια στο εξωτερικό για να ανακαλύψει νέες καινοτομίες.

«Με τη Ραμόνα θα κάνουμε μια συνεργασία που αφορά τη διοργάνωση διαφόρων σεμιναρίων που θα έχουν σχέση με το κάψιμο λίπους και την αποκατάσταση μετά την εγκυμοσύνη» δήλωσε η Ελένη Πετρουλάκη στην «Espresso», ενώ συμπλήρωσε πως «σκεφτόμαστε να κάνουμε διάφορα retreat, όπου θα υποδεχόμαστε celebrities από το Λος Άντζελες για να γυμνάζονται μαζί με Έλληνες»
www.infospoudes.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου