Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2011

ΓΩΓΩ ΜΑΣΤΡΟΚΩΣΤΑ-«Σιχαίνομαι να προκαλώ τον οίκτο»


Συγκλονιστική είναι η εξομολόγηση της Γωγώς Μαστροκώστα στο περιοδικό «Life and Style», έναν χρόνο αφότου η ίδια εξιστόρησε δημοσίως τη «μάχη» της με τον καρκίνο.

«Δεν μου αρέσει να μιλάω συνέχεια για αυτό που μου συνέβη δημοσίως. Το έκανα μια φορά πέρυσι και ήταν κάτι πολύ όμορφο. Ένιωθα πραγματικά ότι κανείς δεν θα μου βγάλει τα όσα έζησα καλύτερα από εμένα την ίδια και γι’ αυτό κάθισα και έγραψα το κείμενο μόνη μου. Επίσης, εξέθεσα την ιστορία μου, όταν ήμουν πλέον καλά, γιατί πραγματικά σιχαίνομαι να προκαλώ τον οίκτο. Μπορεί να έχω εκατό προβλήματα και να μην το ξέρει κανείς, να σου μιλάω και να μην υποψιάζεσαι τίποτα. Είναι ο χαρακτήρας μου έτσι. Υπάρχουν άνθρωποι που τους συμβαίνει το παραμικρό και το διογκώνουν, κλαίγονται. Αυτό πραγματικά δεν θέλω να το κάνω. Μίλησα, όταν αισθάνθηκα πιο καλά και με την σκέψη ότι μπορεί έτσι να βοηθήσω κάποιες γυναίκες που έχουν το ίδιο πρόβλημα. Κάποιοι λένε ότι δεν βοηθάς έτσι, και όμως βοηθάς. Για παράδειγμα, εγώ που είμαι μέσα στον χώρο τόσα χρόνια και τον έχω απομυθοποιήσει, όταν έπαθα καρκίνο, είπα κάποια στιγμή, κοίτα και η Kylie Minogue έχει πάθει το ίδιο και τα έβγαλε πέρα. Το παράδειγμά της με βοήθησε. Έτσι σκέφτηκα και εγώ ότι θα μπορούσα να είμαι παράδειγμα για κάποιες γυναίκες και να τις ενθαρρύνω».

Η παρουσιάστρια, τραγουδίστρια και γυμνάστρια μιλά με πολύ συγκεκριμένα λόγια για την αρρώστια της, λέγοντας ότι διαφωνεί κάθετα με όσους τη χαρακτηρίζουν επάρατη νόσο. «Ο καρκίνος δεν είναι επάρατος. Έχουμε τόσα μέσα η επιστήμη έχει προχωρήσει τόσο πολύ και υπάρχουν τόσοι τρόποι αντιμετώπισης. Θα πρέπει να σκεφτόμαστε λίγο πριν χρησιμοποιούμε τέτοιες λέξεις. Πιστεύω ότι πρέπει να την καταργήσουμε αυτήν την έκφραση».

Φωτογραφήθηκε στο Αττικό ζωολογικό πάρκο και όπως έγινε γνωστό, καθ' όλη τη διάρκεια της φωτογράφισης, ήταν μαζί της και ο σύζυγό της και η κόρη της. Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε κοινή φωτογραφία του ζευγαριού, σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις του Τραϊανού Δέλλα σε προσωπικό επίπεδο. Όταν τη ρωτούν για το ζήτημα του ερωτισμού και το πόσο κάτι τέτοιο μπορεί να συντηρηθεί ή έστω να υπάρξει για μια γυναίκα που έχει «παλέψει» με τον καρκίνο, η Γωγώ λέει ότι αυτό είναι κάτι που πηγάζει από μέσα μας και δεν είναι αποτέλεσμα της εξωτερικής εμφάνισης. «Είμαι πολύ ερωτευμένη με τον άνδρα μου Τι να πω για τον Τραϊανό… Είναι ένας υπέροχος άνδρας και σύντροφος και συγκλονιστικός πατέρας. Και ας μην είχα μαλλιά και ας μην ήμουν καλά, για τον Τραϊανό ήμουν η θεά. Πόσο βασικό είναι αυτό το πράγμα… Μακάρι όλες οι γυναίκες να έχουν έναν σύντροφο σαν τον δικό μου».

Μιλά για την κόρη της Βικτώρια και τα μάτια της λάμπουν. Και είναι γεγονός ότι θα ήθελε και άλλα παιδιά. «Μακάρι να αποκτήσω όχι μόνο ένα, αλλά και περισσότερα παιδιά. Είναι το μεγάλο μου όνειρο. Νιώθω ότι το χρωστάω στον άνδρα μου που πραγματικά τα λατρεύει. Δεν μπορώ όμως να το φέρω στον κόσμο η ίδια. Μου έχουν πει ότι μετά την πενταετία μπορείς να κάνεις άφοβα παιδί και ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, εγώ όμως φοβάμαι. Επειδή πέρασα όλο αυτό και ήταν συνδεδεμένο με την εγκυμοσύνη μου, με φοβίζει πολύ. Με τον άνδρα μου έχουμε συζητήσει διάφορες εναλλακτικές, δεν μου αρέσει όμως να προτρέχω. Σκέφτομαι πάρα πολύ την πιθανότητα να αποκτήσω παιδί με παρένθετη μητέρα. Από την άλλη, σκέφτομαι ότι δεν θα ζήσω την εγκυμοσύνη όπως την έζησα με τη Βικτώρια και έτσι ίσως κάπου φοβάμαι παράλογα ότι μπορεί να μη δώσω τα ίδια στο παιδί».

Έκπληξη προκάλεσε η απάντηση που έδωσε σχετικά με την επαγγελματική της πορεία: Κάτι που, όπως αποκαλύπτει, βλέπει πλέον με εντελώς άλλο μάτι, εξαιτίας της περιπέτειας της υγείας της. «Ποτέ δεν αισθάνθηκα ότι έχω κάνει σπουδαία πράγματα επαγγελματικά. Μια ζωή αέρα πούλαγα, δεν κυνήγησα ποτέ τη δουλειά. Πάντα είχα μια δημοσιότητα υπερβολική και ποτέ δεν κατάλαβα γιατί».

ΠΗΓΗ: Star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου