Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Φανή Χαλκιά: Πιο ερωτευμένη από ποτέ!

Go,go Φανή!Τέτοια θέλουμε να ακούμε!
Στην ιδιαίτερη πατρίδα της τη Λάρισα ταξίδεψε πριν λίγες μέρες μέρες η Φανή Χαλκιά προκειμένου να βρεθεί κοντά στην οικογένειά της και τους παιδικούς της φίλους. Το περασμένο Σάββατο μάλιστα..
... βρέθηκε στο Βόλο καθώς ήταν επίσημη καλεσμένη στο κινηματογραφικό φεστιβάλ που διοργάνωσε στην πόλη ο Τέρρυ Ντούγκας.

Την ίδια στιγμή, η σχέση της με τον γνωστό επιχειρηματία Πέτρο Κόκκαλη έχει περάσει στη φάση της συγκατοίκησης. "Η Φανή είναι πολύ ευτυχισμένη και πολύ ερωτευμένη" λέει στενή της φίλη στο Yupi. "Οι δυο τους μάλιστα έκαναν ρομαντικές διακοπές με σκάφος στα νησιά του Αιγαίου". Στη συνέχεια εκείνος αναχώρησε για τις Ηνωμένες Πολιτείες με τα παιδιά του, ενώ σε λίγες εβδομάδες το ζευγάρι θα ταξιδέψει μαζί στη Νέα Υόρκη και η Φανή είναι πολύ ενθουσιασμένη καθώς είναι η πρώτη φορά που θα επισκεφτεί τη συγκεκριμένη πόλη.

Όσοι είδαν πρόσφατα από κοντά την 32χρονη Ολυμπιονίκη, δεν μπόρεσαν να μην προσέξουν το εντυπωσιακό μονόπετρο στο χέρι της (οι φήμες λένε ότι είναι δώρο του αγαπημένου της, εκείνη όμως δεν το επιβεβαιώνει). "Η σχέση αυτή δεν αποκλείεται να επισημοποιηθεί σύντομα" συμπληρώνει πάντως η ίδια πηγή. "Η Φανή θεωρεί ότι έχει βρει στον Πέτρο το άλλο της μισό".

yupi
http://www.axortagos.gr/oikogeneia/fani-xalkia-erotevmeni-filoi.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου