Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Αλέκα Καμηλά: πώς έγινε μετά την τρίτη εγκυμοσύνη!

Η φετινή χρονιά ήταν σίγουρα συναρπαστική για τον Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς. Από τη μία η ομάδα του, οι Ντάλας Μάβερικς, ανέβηκε στο υψηλότερο βάθρο κατακτώντας το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, το ΝΒΑ, από την άλλη η σύζυγος του Αλέκα Καμηλά έφερε στον κόσμο το τρίτο τους παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι, πριν από περίπου δύο μήνες. Ετσι, φανερά ευτυχισμένος αλλά και με μεγάλη ανάγκη για ξεκούραση, ο μπασκετμπολίστας βρίσκεται οικογενειακώς εδώ και μερικές εβδομάδες στο εξοχικό του σπίτι, στο Ποσείδι Χαλκιδικής. Η Αλέκα Καμηλά τον τελευταίο καιρό δεν έχει πολύ ελεύθερο χρόνο. Οι απαιτήσεις του νεογέννητου αγοριού της είναι μεγάλες και η ίδια σπάνια απολαμβάνει την παραλία. Προτιμά να δροσίζεται στην πισίνα του σπιτιού για να είναι πάντα κοντά στο μικρότερο μέλος της οικογένειας.
Άλλωστε όπως θα διαπιστώσετε στη φωτό επάνω δεν έχει ακόμη ξεπρηστεί. Οι γάμπες και η περιφέρεια της δεν επανήλθαν στην πρότερη κατάσταση τους και θέλει διατροφή και γυμνασική.
Η πολυτελέστατη βίλα της οικογένειας είναι πάντα γεμάτη κόσμο, αφού στο ζευγάρι αρέσει να μοιράζεται τον χρόνο του με φίλους. Οπως την περασμένη Κυριακή, που μαζί με τους φιλοξενούμενούς τους απόλαυσαν μια υπέροχη καλοκαιρινή μέρα.
Ο Πέτζα μετους καλεσμένους και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του από νωρίς το μεσημέρι βρέθηκαν στην παραλία των Αιγαιοπελαγίτικων. Οπως πάντα, η 5χρονη Μίλα και ο 7χρονος Αντρέι μονοπώλησαν την προσοχή του και έπαιξε μαζί τους για αρκετές ώρες. Είναι γεγονός ότι ο «σκληρός των παρκέ», όπως τον αποκαλούν, είναι ένας πολύ τρυφερός μπαμπάς.
Λίγο αργότερα εμφανίστηκε και η Αλέκα Καμηλά, που κατευθύνθηκε σε κοντινό σούπερ μάρκετ, προκειμένου να κάνει κάποια ψώνια για το τραπέζι που θα ετοίμαζε λίγο αργότερα.
Μπορεί να έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί μόλις πριν από δύο μήνες όμως δείχνει να έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και να έχει ανακτήσει την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Αλλωστε, ως πρώην αθλήτρια και μοντέλο γνωρίζει τα μυστικά ώστε να επανέρχεται γρήγορα σε φόρμα.
Νωρίς το απόγευμα κατέβηκε για λίγο στην παραλία, απολαμβάνοντας το όμορφο τοπίο και το δροσερό αεράκι μαζί με την οικογένεια της. Λίγο αργότερα, με τη μικρή Μίλα κατευθύνθηκαν στο σπίτι, ενώ ο Αντρέι συνέχισε τα παιχνίδια με τον μπαμπά του στην παραλία μέχρι αργά. Η ημέρα ολοκληρώθηκε με ένα οικογενειακό γεύμα, μαγειρεμένο από τα χεράκια της Αλέκας.
Η επιστροφή στις ΗΠΑ
Η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει και το ΝΒΑ και οι αγεφύρωτες διαφορές μεταξύ παικτών και ιδιοκτητών δείχνουν πωςτο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη ίσως αργήσει να ξεκινήσει. Κάποιοι, μάλιστα, υποστηρίζουν πως ίσως αναβληθεί… Η πιθανότητα αυτή κάνει ακόμη πιο ρευστό το τοπίο για τον διεθνή μπασκετμπολίστα, ο οποίος προς το παρόν δεν έχει προγραμματίσει την επιστροφή του στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι πρόσφατες συναντήσεις του με τον συμπατριώτη του Μπάνε Πρέλεβιτς, τον πρόεδρο του μπασκετικού ΠΑΟΚ, έχουν πυροδοτήσει πολλές φήμες για επιστροφή του Σέρβου άσου στον «δικέφαλο». Ωστόσο, ο Πρέλεβιτς δήλωσε πως αυτό είναι ακόμα μακρινό… Το σίγουρο είναι, πάντως ότι ο Στογιάκοβιτς θα αναμένει τις εξελίξεις στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και μέχρι τις τελικές αποφάσεις θα χαλαρώνει με την οικογένεια του στις όμορφες ακρογιαλιές της Χαλκιδικής.
Πηγή: Real life

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου