Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Χατζηβασιλείου- Πετρουλάκη:Νά πώς έχουν τέτοιες κορμάρες!

Ομορφα και υγιή σώματα...Μπράβο τους!
Χαλάρωση αλλά και άσκηση συμπεριέλαβαν στο πρόγραμμα των διακοπών τους οι δύο καλλίγραμμες κυρίες, που φροντίζουν πάντα να διατηρούν κομψή τη σιλουέτα τους.
Ένα ξεχωριστό καλοκαίρι γεμάτο..
... διακρίσεις στο αγαπημένο της άθλημα, το beach volley, ήταν το φετινό για την παρουσιάστρια του Alpha, Βίκυ Χατζηβασιλείου, που κατέκτησε την πέμπτη θέση στα masters στο τουρνουά της Κεραμωτής Θάσου με τη συμμετοχή αθλητών απ όλη την Ελλάδα, και τη δεύτερη θέση στο τουρνουά που πραγματοποιήθηκε στην Επανομή Θεσσαλονίκης. Ενδιάμεσα των αγώνων, βρήκε χρόνο για ξεκούραση στο εξοχικό σπίτι της οικογένειάς της στο Sani Resort της Χαλκιδικής για σχεδόν 20 ημέρες, ενώ το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ταξίδεψε με τον σύζυγό της Γιάννη Ακκά στην Άνδρο, όπου ήταν φιλοξενούμενοι σε φιλικό τους σπίτι στην περιοχή Βιτάλι.

Για την Ελένη Πετρουλάκη ακόμη και στις διακοπές της η φυσική άσκηση είναι μέρος της καθημερινότητάς της. Η 40χρονη γυμνάστρια, αφού πέρασε σχεδόν έναν μήνα στη γενέτειρά της, την Κρήτη, μαζί με τις τέσσερις κόρες της, συνέχισε το καλοκαιρινό της πρόγραμμα στην Κορώνη Μεσσηνίας, όπου διαμένουν μόνιμα φίλοι και κουμπάροι της. Εκεί, η Ελένη Πετρουλάκη παρέμεινε δεκαπέντε μέρες, στη διάρκεια των οποίων κοντά στις πέντε γυναίκες της ζωής του βρέθηκε και ο σύζυγός της Ίλια Ίβιτς. Ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ! την απαθανάτισε στην παραλία Περούλια στο χωριό Χαροκοπιό, και συγκεκριμένα πίσω από φιλέ να παίζει beach volley!
http://www.axortagos.gr/programma/xatzivasileiou-petroulaki-omorfa-programma.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου