Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

ΓΩΓΩ ΜΑΣΤΡΟΚΩΣΤΑ-Ατύχημα!

Ένα δαχτυλίδι μεγάλης αξίας έχασε, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Πρωινής Μελέτης», κατά τη διάρκεια φωτογράφισής της για κυπριακό περιοδικό, η Γωγώ Μαστροκώστα.

Η 40χρονη Γωγώ έφτασε στην ώρα της στις εγκαταστάσεις γνωστού πάρκου διασκέδασης, με αφορμή μία φωτογράφιση που είχε ρομαντικό concept. Λίγη ώρα αργότερα, η ίδια διαπίστωσε ότι το πανάκριβο δαχτυλίδι που φορούσε στο χέρι της είχε γλιστρήσει στη χαραμάδα του καρουζέλ, όπου ήταν ανεβασμένη. Αρχικά, όλοι αντιμετώπισαν το γεγονός με ψυχραιμία και χιούμορ. Αργότερα, και ενώ δεν μπορούσαν να το εντοπίσουν το δαχτυλίδι, ζήτησαν τη βοήθεια των ανθρώπων του πάρκου, για να βρουν λύση. Τελικά, το δαχτυλίδι δεν βρέθηκε, αλλά οι υπεύθυνοι του πάρκου διαβεβαίωσαν τη Γωγώ και τους συνεργάτες της πως την επόμενη μέρα θα φρόντιζαν να το βρουν και να της το παραδώσουν.

«Τα κοσμήματα που χρησιμοποιούνται για τις ανάγκες φωτογράφισης σε διάφορα περιοδικά είναι συνήθως πολύ μεγάλης αξίας. Πάντα οι άνθρωποι που στέλνουν τα κοσμήματα στις φωτογραφίσεις είναι συνεργάτες των περιοδικών και θέλουν έτσι να διαφημίσουν την πραμάτεια τους. Κι επειδή είναι πανάκριβα, πάντα μαζί τους έρχεται κι ένας σεκιούριτι, ο οποίος τα φυλάει μέχρι το τέλος για να μη χαθούν» εξήγησε στους συνεργάτες της η Ελεονώρα Μελέτη, λίγη ώρα πριν από την προβολή του βίντεο, μιλώντας από δική της εμπειρία.

ΠΗΓΗ: Yupi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου