Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Ζει τον έρωτά της η Σόφη Πασχάλη!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η γνωστή γυμνάστρια

Τους τελευταίους οχτώ μήνες βιώνει τις ομορφότερες στιγμές της ζωής της στο πλευρό του επιχειρηματία Γιώργου Μητρόπουλου. Η Σόφη Πασχάλη έχει βρει ξανά τις ισορροπίες της και το εκμυστηρεύτηκε: «Με τον Γιώργο είμαστε πολύ ευτυχισμένοι. Ξεχωρίζω την ειλικρίνεια, την ευθύτητα και τη δοτικότητά του. Τα τελευταία δύο χρόνια στη ζωή μου είχαν κυρίαρχο ρόλο τα επαγγελματικά μου. Τώρα πια προτεραιότητα έχει η προσωπική μου ζωή. Δεν αφήνω την επαγγελματική μου ζωή πίσω, τώρα όμως νιώθω ισορροπημένη».

Το ζευγάρι από την πρώτη στιγμή δεν κρύφτηκε από τα media. «Δεν κρύψαμε ποτέ αυτήν τη σχέση, γιατί πιστέψαμε ο ένας στον άλλο από την αρχή» ομολογεί η Σόφη Πασχάλη και δεν κρύβει ότι τους… έδεσε το πάθος τους για τη μαγειρική: «Γνωριστήκαμε στα γυρίσματα του “Κάτι ψήνεται”. Ο Γιώργος είναι φίλος του Παναγιώτη Χατζηδάκη… Μας ένωσε η μαγειρική» εξομολογείται η γνώστη γυμνάστρια και τονίζει ότι πολλές φορές έχει ετοιμάσει εκλεκτά γεύματα ο ένας στον άλλο.

Ισχύουν οι φήμες ότι στο αμέσως επόμενο διάστημα σκοπεύουν να παντρευτούν; «Είναι πολύ νωρίς για να πω κάτι τέτοιο. Αν γίνει, θα σας το πούμε» απαντά η Σόφη Πασχάλη, τονίζοντας παράλληλα τον ουσιαστικά κυρίαρχο ρόλο που έχει στη σχέση τους ο σεβασμός. Ζηλεύει τον Γιώργο Μητρόπουλο; «Δεν μπορώ να πω ότι μου έχει δώσει δικαιώματα. Αν δοθούν δικαιώματα, θα με πειράξει. Δεν δέχομαι να μην υπάρχει σεβασμός σε μια σχέση» αναφέρει.

Το ζευγάρι επέλεξε, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Espresso της Κυριακής», από τις αρχές Σεπτεμβρίου να ταξιδέψει στην Πάρο για... φθινοπωρινή χαλάρωση. Η όμορφη γυμνάστρια δήλωσε φαν του νησιού, το οποίο επισκέφτηκε πρώτη φορά φέτος μαζί με τον αγαπημένο της. Εξάλλου ο Γιώργος Μητρόπουλος τη μύησε και στο σέρφινγκ. Οπως μας είπε: «Πρώτη φορά ανέβηκα στη σανίδα και τα κατάφερα μια χαρά»!
http://www.newsbeast.gr/lifestyle/arthro/231122/zei-ton-erota-tis-i-sofi-pashali/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου