Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Νέος έρωτας στον χώρο της showbiz! Ολοένα και πυκνώνουν οι δημόσιες εμφανίσεις του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου και της Μάντυς Περσάκη. Όπως όλα δείχνουν, η sexy γυμνάστρια που βλέπουμε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Elatte» και ο γνωστός επιχειρηματίας είναι κάτι περισσότερο από δύο καλοί φίλοι!
Μετά τον χωρισμό του από την τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος δεν έμεινε για πολύ καιρό μόνος. Τα βέλη του έρωτα τον χτύπησαν εκεί που δεν το περίμενε. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο επιχειρηματίας βρίσκεται στην αρχή μιας νέας σχέσης, που μέρα με τη μέρα γίνεται και πιο δυνατή. Η γυμνάστρια Μάντυ Περσάκη έχει κλέψει την καρδιά του, και το γεγονός αυτό πλέον δεν κρύβεται.
Πριν από λίγες μέρες το ζευγάρι έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στο κέντρο όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Μαζωνάκης αφήνοντας σε όλους να εννοηθεί ότι ο έρωτας έχει χτυπήσει την πόρτα του. Μάλιστα, τις τελευταίες μέρες η Μάντυ βρίσκεται κάθε βράδυ στο γιαπωνέζικο ρεστοράν «Hama», στη Γλυφάδα, που έχει ο επιχειρηματίας μαζί με τη Χριστίνα Παππά, θέλοντας να είναι συνέχεια στο πλευρό του αγαπημένου της.
«Η γνωριμία τους δεν είναι καινούργια αφού γνωριζόντουσαν από παλιά και ο ένας είχε μεγάλη εκτίμηση για τον άλλον, αλλά τώρα όμως η σχέση τους εξελίσσεται σε έναν μεγάλο έρωτα. Μετά τον χωρισμό του ο Τζίμης έδωσε μεγάλη προτεραιότητα στους καλούς φίλους του. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και η Μάντυ, η οποία σιγά-σιγά βρήκε το δικό της πρόσφορο έδαφος στην καρδιά του» λέει άτομο του στενού τους περιβάλλοντος.
Η Μάντυ Περσάκη είναι τελειόφοιτος του τμήματος της Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Αθηνών, με ειδικότητα στην κολύμβηση αλλά και ναυαγοσώστρια με δίπλωμα. Το πιλάτες είναι το μεγάλο της ατού και πριν από λίγο καιρό φορώντας το μαγιό της ξετρέλανε τους πάντες στην εκπομπή «Elatte» με τις καυτές ασκήσεις που πρότεινε πάνω σε μια ξαπλώστρα.
Πηγή: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου