Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Έρρικα Πρεζεράκου Γιατί είναι διάσημη;

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Το γυμνασμένο και καλλίγραμμο σώμα της Έρρικας Πρεζεράκου δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο. Η Έρρικα έγινε διάσημη στο ευρύ κοινό μέσα από το talent show του Ant1 "Dancing with the Stars", ενώ στον κόσμο του αθλητισμού ήταν ήδη γνωστή με τις πολύ καλές επιδόσεις της στο άλμα επί κοντώ.

Με καταγωγή από τη Μάνη, η Έρρικα Πρεζεράκου δηλώνει ατίθαση, ορμητική και επαναστάτρια από μικρή ηλικία. Τυπικό αγοροκόριτσο με πολλές σκανδαλιές στο βιογραφικό της.

Δύο είναι τα πάθη της ο χορός και ο αθλητισμός. Το πρώτο το καταλάβαμε εξάλλου μέσα από την εκπομπή Dancing With The Stars, με τα εκπληκτικά πάσο ντόμπλε και τις σέξι εμφανίσεις της που άφηναν το ανδρικό κοινό με ανοιχτό το στόμα. Δικαίως ανακηρύχθηκε νικήτρια! 

Όσο για τη σχέση της με τον αθλητισμό και το άλμα επί κοντώ ήταν απλά «κεραυνοβόλος έρωτας» όπως λέει κι η ίδια. «Αμέσως κατάλαβα ότι βρήκα το ξεχωριστό συναίσθημα, που θα με έκανε να αφοσιωθώ σε κάτι ολοκληρωτικά για παραπάνω από μερικούς μήνες. Το πείσμα, το πάθος αλλά πάνω απ' όλα η πρόθεση μου να ξεχωρίσω στη νέα πρόκληση που ανοιγόταν μπροστά μου -με τη μορφή του πήχη- με οδήγησε σε ένα καταπληκτικό ταξίδι αυτογνωσίας, που όμοιο του δεν είχα ξαναζήσει.»

Μέσα σε τρία μόλις χρόνια (2003) κατάφερε να σημειώσει την δεύτερη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών, η οποία αποτελούσε και το χαμηλό όριο (4,25μ.) για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας. Ένα ατύχημα όμως στην προετοιμασία της στην Γερμανία της έκοψε τα φτερά αφού της προκάλεσε 2 σπασίματα στην κνήμη και δεν της επέτρεψε να συμμετάσχει και να κάνει πράξη αυτό που αποτελεί όνειρο για εκατομμύρια αθλητές σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Το 2007 επανήλθε στη ενεργό δράση και κατέλαβε την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο και το Βαλκανικό πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Έκτοτε αυτό που κυριαρχεί στη ζωή της, εκτός από τον χορό και το Dancing, είναι το Replayce. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που δεν θυμίζει καθόλου γυμναστική, αλλά περισσότερο πιαχνίδι. Για 1½ ώρα που διαρκεί το Replayce έχεις την αίσθηση ότι παίζεις και γελάς ενώ στην πραγματικότητα παρακολουθείς ένα αυστηρό πρόγραμμα προπόνησης μέσα στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σταδίου. 

Η Έρρικα Πρεζεράκου επανέρχεται στο «Dancing With The Stars» μόνο που αυτή τη φορά θα καθίσει στην καρέκλα της κριτικής επιτροπής. «Ο Αλέξης Κωστάλας μου χάρισε ένα μαστίγιο», δήλωσε πρόσφατα αστειευόμενη για το πόσο αυστηρή θα είναι με τους διαγωνιζόμενους, η διάσημη αθλήτρια. Ελπίζουμε να μας χαρίσει μερικούς από τους σέξι χορούς της...



Διαβάστε περισσότερα: Ερρικα Πρεζερακου http://www.menslounge.gr/hot_stuff/celebrities/errika_prezerakou.html#ixzz1fGBU2lAH

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου