Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Οι αποκαλύψεις... της Κατερίνας Στικούδη!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.





Το «κορμί»... ή κατά κόσμον Κατερίνα Στικούδη! Μοντέλο, παρουσιάστρια, τραγουδίστρια και κυρίως η απόλυτη φαντασίωση του ανδρικού πληθυσμού τα τελευταία χρόνια. 
Η Κατερίνα αδιαφορεί για όλα όσα λένε. «Αδιαφορώ για τα πικρόχολα σχόλια που κάνει κάθε νούμερο που θέλει να είναι το Νο1» λέει και εμείς βέβαια δεν θα μπορούσαμε να έχουν διαφορετική άποψη.
Η Κατερίνα Στικούδη μίλησε στο περιοδικό Downtown για τους άντρες και απάντησε στην ερώτηση αν υπάρχουν άντρες και που βρίσκονται: «Πραγματικά, αν ήμουν άντρας θα είχα μεγάλα αρχ@@...α. Θα ήμουν πολύ δυναμικός! Πολλές φορές οι άντρες χάνουν το ρόλο τους»!
Όσο για το εάν νιώθει να τη ζηλεύουν οι γυναίκες, η Κατερίνα Στικούδη απαντά: «Αυτό είναι στη φύση του ανθρώπου. Η ζήλια δεν αφορά μόνο τις γυναίκες, είναι ένα συναίσθημα που έχουν και οι άντρες – και το δείχνουν. Και βέβαια έχει να κάνει με το πόσο ανασφαλής είναι ο καθένας. Νομίζω πως επειδή είμαι επικοινωνιακή, ο άλλος αισθάνεται άνετα μαζί μου. Δεν σκέφτεται πως έχει απέναντί του μία εντυπωσιακή κοπέλα».
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=114376&catID=11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου