Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Σόφη Πασχάλη-Τι λέει για Πάμελα - Πηνελόπη;

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Για το ενδεχόμενο να συμμετείχε και η ίδια στο «Dancing On Ice», αλλά και για δύο από τις συμμετέχουσες του show, την Πάμελα και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, μίλησε η Σόφη Πασχάλη στην κάμερα της «Πρωινής Μελέτης».

Η Σόφη έχει υπάρξει πρωταθλήτρια στο καλλιτεχνικό πατινάζ. «Για φαντάσου να έβλεπες εμένα, όταν με την Πάμελα, που δεν ήταν πρωταθλήτρια και δεν το έκανε επαγγελματικά, έγινε τόσος ντόρος. Φαντάζομαι ότι δεν θα ήταν σωστό και λογικό για τους υπόλοιπους παίκτες. Όταν πρόκειται για ένα παιχνίδι, πρέπει να είναι όλοι στο ίδιο επίπεδο, για να δούμε ποιος θα εξελιχθεί, ποιος θα προχωρήσει και θα κάνει τη διαφορά» είπε.

Ήταν άδικο που μπήκε η Πάμελα στο show; «Άδικο ήταν για τους υπόλοιπους, όχι γιατί δεν ήταν πολύ καλή - ήταν πάρα πολύ καλή- αλλά γι’ αυτό που είπα πριν. Λογικό ήταν ότι θα δημιουργήσουν μια φασαρία. Από την άλλη, από τη στιγμή που μπήκε και επιλέχθηκε, δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που βγήκε, γιατί σαφέστατα το κοινό ψηφίζει και ψηφίζει το ωραίο αποτέλεσμα. Και αυτό ήταν ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα».

Όσον αφορά στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου είπε: «Είναι καλή. Από την άλλη για μένα- και μιλάω επαγγελματικά τώρα- έχει βαρύ πάτημα πάνω στον πάγο». «Μπορείς να καταλάβεις η Πηνελόπη τι κάνει και μαγεύει τους κριτές;» ρώτησε αμέσως μετά η δημοσιογράφος: «Όχι!» ήταν η απάντηση της γνωστής γυμνάστριας.

Πηγή: Yupi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου