Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Η Βούλα Τσιαμήτα μιλάει στον Zouri.(μια παλιά αλλά ενδιαφέρουσα συνέντευξη)

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.





Την θυμάμαι πολύ καλά στο πρώτο σκαλί
του βάθρου,
το 1999 στην Σεβίλλη.
Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στο τριπλούν με άλμα στα 14.88.
Στα προκριματικα είχε κάνει Πανελλήνιο ρεκόρ με 15.07.
Είχε παγώσει όλες τις αντιπάλους της.
Ήμουν υπερήφανος,που όλος ο κόσμος εκείνη την στιγμή,
έβλεπε μια κουκλαρα Ελληνίδα,να χαιρετά όλο το στάδιο.
Όλοι μας περιμέναμε να κερδίσει και το χρυσό μετάλλιο της Ολυμπιάδας του Σιδνευ,ένα χρόνο μετά(2000)
Οι τραυματισμοί της και οι εγχειρήσεις,δεν την αφήσανε να συμμετάσχει.
Σήμερα 7 χρόνια μετά,συνομιλεί μαζί μου.
-Αξίζουνε όλες οι θυσίες που κάνει ένας Αθλητής για ένα Ολυμπιακό ή Παγκόσμιο μετάλλιο?
- Όσον αφορά έμένα και κατ επέκταση όλους όσους ασχολούνται με τον πρωταθλητισμό σε καμία περίπτωση δεν ένιωσα ότι οποιαδήποτε από τις προσπάθειες που κατέβαλλα αποτέλεσαν θυσία. Όταν άρχισα να ασχολούμαι με τον αθλητισμό σε πολύ μικρή ηλικία για μένα ήταν κάτι σαν παιχνίδι, αργότερα εξελίχθηκε σε τρόπο ζωής. Το πάθος μου και η αγάπη μου για τον αθλητισμό, ήταν αυτά που με ενέπνευσαν και με κινητοποίησαν ώστε να προσπαθώ για όλο και μεγαλύτερες διακρίσεις. Όλα για αυτά που σε κάποιους άλλους μοιάζουν θυσίες για μένα ήταν απλά η ζωή μου.
-Όταν είσαι ήδη παγκόσμιος πρωταθλητής,έχεις διαφορετική θεώρηση για την ζωή?
- Η κατάκτηση μιας τέτοιας διάκρισης, όπως το παγκόσμιο πρωτάθλημα, σαφώς για έναν αθλητή αποτελεί την πραγμάτωση όλων των προσδοκιών καθώς και επιβράβευση όλων των προσπαθειών του. Πέρα από αυτό όμως, μια τέτοια επιτυχία προκαλεί τέτοιες εσωτερικές διεργασίες που σε ενδυναμώνουν με αποτέλεσμα πλέον να αποκτάς μεγαλύτερη μαχητικότητα, περισσότερη δύναμη ώστε να αντιμετωπίζεις οποιεσδήποτε δυσκολίες ενώ ακόμη και οι τυχόν απογοητεύσεις μοιάζουν να σε παρακινούν και να ενεργοποιούν θετικά και όλα αυτά βρίσκουν εφαρμογή όχι μόνο στο στίβο του αθλητισμού αλλά και στο στίβο της ζωής.
-Τελικά γεννιέσαι ή γίνεσαι νικητής?
- Γεννιέσαι εν δυνάμει νικητής και από εκεί και πέρα παράγοντες όπως η οικογένεια, το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον και η προσπάθεια που κανείς καταβάλλει παίζουν καθοριστικό ρόλο ώστε τελικά να γίνεις νικητής.
-Ποια Ελληνίδα αθλήτρια βλέπεις Σήμερα ,ικανή για Ολυμπιακό μετάλλιο?
- Μετά και το πέρας των πρόσφατων Ολυμπιακών Αγώνων ο αθλητισμός στην Ελλάδα περνά από ένα μεταβατικό στάδιο. Καταξιωμένοι αθλητές αρχίζουν σιγά σιγά να δίνουν τη θέση τους σε νέα ταλέντα καθώς η χώρα μας έχει να επιδείξει πλούσιο ανερχόμενο αθλητικό δυναμικό. Αυτοί θα είναι και οι νέοι διεκδικητές των Ολυμπιακών Μεταλλίων. Πιστεύω πολύ στα νέα παιδιά και… έχω την πεποίθηση πως ο χρόνος θα με δικαιώσει
-ποια ομάδα υποστηρίζεις στο ποδόσφαιρο?
-Δε θα λεγα ότι παρακολουθώ «φανατικά» τα αγωνιστικά δρώμενα στο χώρο του ποδοσφαίρου, αλλά λόγω των ιδιαίτερων συναισθημάτων που τρέφω για την πόλη του Πειραιά υποστηρίζω δύο ομάδες, αυτή του Ολυμπιακού και αυτή του Εθνικού.
-Ποιος είναι ο σημερινός σου στόχος?
-Εν όψει και του προκείμενου γάμου μου στόχος μου θα έλεγα ότι αποτελεί να καταφέρω να συνδυάσω όσο το δυνατόν καλύτερα την επαγγελματική μου ευτυχία με την προσωπική και η τελευταία να επισφραγιστεί με την ευλογία της μητρότητας.
Αυτή θα ήταν για μένα η απόλυτη ολοκλήρωση, ο απόλυτος στόχος ζωής.
Οι διακρίσεις της.
1999 – 1η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤ/ΜΑ
5η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤ/ΜΑ κλειστού
1998 – 9η ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ
1994 – 3η Ευρωπαϊκό Κύπελλο Νέων
ΑΤΟΜΙΚΑ ΡΕΚΟΡ: 
15.07 Παγκ. Πρωτ/μα Σεβίλλη 22/8/99
14.63 Παγκ. Πρωτ/μα κλ. Μαεμπάσι 5/3/99


http://zouri1.wordpress.com/2006/05/31/%CE%B7-%CE%B2%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B1-%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%B1%CE%BC%CE%AE%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B9%CE%BB%CE%AC%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-zouri/

1 σχόλιο: