Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΖΙΟΥ-Δημήτρης Μάρκος: Η επιστροφή στην τηλεόραση και τα φιλιά από δυο γυναικάρες!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece

Η ιδέα για το «Happy Hour» ήταν μία «έμπνευση» του Δημήτρη, μετά από πολύ κουβέντα με απλό καθημερινό κόσμο. Πρόκειται για μία εκπομπή που θα καταγράφει και θα παρουσιάζει τις καλύτερες τιμές της αγοράς σε προϊόντα – υπηρεσίες, ενώ θα δίνει παράλληλα πλούσια δώρα στους τηλεθεατές! Άλλη καινοτομία της εκπομπής είναι η «στήριξη» εκείνων των τίμιων επαγγελματιών οι οποίοι πουλάνε φθηνά και ποιοτικά είδη, με το να τους δώσει βήμα να «διαφημίσουν» την επιχείρησή τους, αναγκάζοντας έτσι και τους κερδοσκόπους να προβληματιστούν και – γιατί όχι – να συνετιστούν!
Η εκπομπή θα προβάλλεται κάθε Τρίτη από τις 9 μμ έως τις 10.30 μμ στο «Channel 9″ και εκτός από τα ρεπορτάζ θα έχει πολλούς «επώνυμους» καλεσμένους, οι οποίοι θα σχολιάζουν τα θέματα αυτά της καθημερινότητάς! Δυο πρώτες; Η Γυμνάστρια Χριστίνα Πάζιου και η παρουσιάστρια Μαρία Λουϊζα Βούρου! Και όπως βλέπετε ο jim-άκος πέρασε πολύ καλά στα γυρίσματα!

ΠΗΓΗ- http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/apopsi/dhmhtrhs-markos-h-epistrofh-sthn-thleorash-kai-ta-filia-apo-dyo-gynaikares/#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου