Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Ελένη Πετρουλάκη: Το ραντεβού και η επιστροφή στην tv μετά από 20 χρόνια!!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece

petroylaki


Η δουλειά της είναι η γυμναστική και όχι η τηλεόραση. Το έχει δηλώσει σε πολλές συνεντεύξεις . Γι αυτό και έχει αρνηθεί πολλές προτάσεις μέχρι τώρα που ναι μεν είναι τηλεοπτικές αλλά δεν έχουν σχέση με αυτό που κάνει.
Κατά καιρούς έχει απορρίψει προτάσεις για ριάλιτι και για talent show καθώς το μόνο που θα την δελέαζε θα ήταν κάτι που θα αφορούσε τη γυμναστική και την υγεία. Εδώ και λίγο καιρό η Ελένη Πετρουλάκη συζητά με τη κρατική τηλεόραση για να  παρουσιάσει μια εκπομπή για την υγεία.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες αυτή θα αναφέρεται στο πως μπορεί ο κάθε άνθρωπος να βελτιώσει την καθημερινότητα του, το σώμα του αλλά και την υγεία του γενικά, αν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.
Η έμπειρη γυμνάστρια θα δίνει  συμβουλές για τη διατροφή, για την άσκηση θα προτείνει ασκήσεις ενώ θα αποκαλύπτει και μικρά καθημερινά μυστικά. Όπως μάθαμε η ΕΡΤ και η Ελένη βρίσκονται λίγο πριν την τελική συμφωνία. Ας ελπίσουμε να επιστρέψει η εθνική μας γυμνάστρια στην τηλεόραση για λείπουν τέτοιες εκπομπές  από καταρτισμένους ανθρώπους.
ΠΗΓΗ-http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/apopsi/paparatsi-elenh-petroylakh-to-rantevoy-kai-h-epistrofh-sthn-tv-meta-apo-20-xronia/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου