Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Σόφη Πασχάλη: Χόρεψε zumba για να ξεχαστείς από του χωρισμού την πίκρα!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece

Σόφη Πασχάλη: Χόρεψε zumba για να ξεχαστείς από του χωρισμού την πίκρα!


Χωρίσατε;;; Υπάρχει λύση για να το ξεπεράσετε και να ξεχαστείτε πιο γρήγορα και εύκολα! Η zumba αγαπητοί αναγνώστες και αναγνώστριες! Αυτό έκανε και η Σόφη Πασχάλη που χόρεψε ζούμπα ανήμερα την Ημέρα της Γυναίκας κι ανάμεσα στις ευχές της άφησε σαφή υποννοούμενα για τη σχέση της.
 
«Η προσωπική μου ζωή σήμερα δεν θα 'θελα να σχολιαστεί, θα ΄χω τους λόγους μου γι' αυτό, πίστεψέ με, κάποια άλλη στιγμή τα λέμε αυτά» είπε χαρακτηριστικά η ίδια.
Εκεί που περιμέναμε να τη δούμε με το νυφικό δίπλα στον Γιώργο Μητρόπουλο, τη βλέπουμε με τα αθλητικά να χορεύει στο Μαρούσι παρέα με τα κορίτσια της ομάδας της, για να ξεχάσει προφανώς τη σχέση της. Ποια σχέση δηλαδή. Μέσα στο υπονοούμενο είναι η γυμνάστρια!

«Είναι το σημαντικότερο όλων να κάνουμε πράγματα για μας, να αγαπήσουμε τον εαυτό μας, να τον αποδεχτούμε για να μπορούν να ΄ρθουν κι οι κατάλληλοι άνθρωποι να μας προσεγγίσουν και να ΄μαστε ευτυχισμένες όλη μας τη ζωή» πρόσθεσε.
Άρα γι' αυτό το ΄χει ρίξει στη zumba, για να την προσεγγίσει ο κατάλληλος άνθρωπος, που δεν είναι ο Γιώργος!
«Η ζωή είναι πολύ όμορφη και θα πρέπει να κάνουμε πράγματα για να είμαστε εμείς ευτυχισμένες πρωτίστως, γιατί ότι ευτυχία έρχεται από κάποιον άλλο είναι δανεική και μπορεί να μας την πάρει πίσω, αν προέρχεται απ' την καρδιά μας δεν θα μας την πάρει κανένας» είπε στο τέλος.
 
"Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ... μόνο χορεύουν zumba!"

ΠΗΓΗ-http://www.star.gr/Pages/Showbitch.aspx?art=171413&artTitle=sofi_paschali_chorepse_zumba_gia_na_xechasteis_apo_tou_chorismou_tin_pikra

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου