Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Γωγώ Μαστροκώστα: Το ταξίδι με τον Δέλλα στην Ελβετία…η υγεία της και η νέα ζωή!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece

deee-mas


Η άνοιξη μπήκε και η Γωγώ Μαστροκώστα ετοιμάζεται πυρετωδώς για το νέο της επαγγελματικό  βήμα. Το σχεδιάζει από καιρό, έχει κάνει τις απαραίτητες κινήσεις και σύντομα ετοιμάζεται να βγει τον αέρα.
Πριν από  λίγο καιρό η όμορφη Γωγώ «πέταξε» για την Ελβετία μαζί με τον σύζυγό της Τραϊανό Δέλλα. Όχι  δεν ήταν ταξίδι αναψυχής-παρόλο που είχαν καιρό να αποδράσουν οι δυο τους-αλλά για να επισκεφτούν μερικά από τα καλύτερα e-shop ώστε να πάρουν ιδέες.
Το δικό της διαδικτυακό μαγαζί που ετοιμάζει με τη κουμπαρά της και γνωστή σχεδιάστρια Στάλω Ηλία θα απευθύνεται στις γυναίκες που θέλουν να ντυθούν αλλά και να γδυθούν άφοβα καθώς οι τιμές θα είναι πού προσιτές. Ο Τράι, στηρίζει τη σύζυγό του με το παραπάνω αφού μετά από καιρό τη βλέπει τόσο χαρούμενη και δραστήρια! Είναι γνωστό πως η περιπέτεια με την υγεία της και η μάχη με τον καρκίνο την κράτησε πίσω στα επαγγελματικά και τώρα με αυτό το νέο επιχειρηματικό βήμα έχει πάρει τα πάνω της. Μια νέα επαγγελματική ζωή ξεκινά! Με το καλό!
ΠΗΓΗ-http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/apopsi/gwgw-mastrokwsta-to-taxidi-me-ton-della-sthn-elvetia-h-ygeia-thw-kai-h-nea-zwh/#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου