Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

ΕΛΛΗ ΑΓΓΕΛΙΔΑΚΗ-Λαμπερή στο πάρτυ του GR!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece




Το ελληνικό τηλεοπτικό κανάλι, λοιπόν, το GR, παρουσίασε εχθές το βράδυ, με ένα μεγάλο πάρτι το πρόγραμμα του και με ξενάγηση φίλων και καλεσμένων στους χώρους, τα στούντιο και τις εγκαταστάσεις.

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ο Κώστας Χαρδαβέλλας, η Κιμ Κίλιαν και η Ματθίλδη Μαγγίρα υποδέχτηκαν τους καλεσμένους και έδωσαν εικόνα και πληροφορίες για τον νέο σταθμό, τους συνεργάτες και τις εκπομπές τους. Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και «Κίτρινος Τύπος» και «Ζούγκλα», ο «Αθέατος Κόσμος» του Κώστα Χαρδαβέλλα, το καθημερινό μαγκαζίνο του σταθμού με την Κιμ Κίλιαν, η εκπομπή της Ματθίλδης Μαγγίρα, η εκπομπή «Ρεπορτάζ» με τον Πέτρο Κουσουλό, το σόου «Ο παλιός είναι αλλιώς» με την Έλντα Πανοπούλου, «Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν» με τον Λάμπρο Παναγιώτου, «G-Pollywood» με τους Γιώργο Πολυχρονίου, Μάριο Χαβιαρά και Ρίτσα Βαΐτση, η αθλητική εκπομπή «Παίξε Μπάλα» με τον Γιώργο Σπανουδάκη, Κατερίνα Νινιού, Ανδρέα Αθανασούλη και τον Μπάμπη Παπαφιλιππάκη, «Πάρε Κόσμε» με τον Γιάννη Παπαθανάση-Χρύσα Δημοπούλου, «Νύχτες μαγικές» με την Μάρα Μεϊμαρίδου, «E-shop» με την Μαρία Σινιώρη, η εκπομπή αυτοκινήτου «Ό,τι κινείται» με τον Βασίλη Σαρημπαλίδη, «Νικητής» με την Κατερίνα Ζαγοραίου, «Weekend» με την Μαριαλένα Ανδρέου και τα σατυρικά «Κουνάβια» με τους Κωνσταντίνο Τριανταφυλλόπουλο, Ψ και Πέτρο Χριστοφορίδη, αλλά και καθημερινά το δελτίο ειδήσεων, με τον Γιώργο Καραμέρο.

Και ήταν όλοι εκεί. Πολιτικοί, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι. Ο Ολυμπιονίκης Γιώργος Στεφανόπουλος, αθλητής της πυγμαχίας, ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος, ο τραγουδιστής Πέτρος Θεοτοκάτος, ο Νίκος Ζωιδάκης, το λάτιν συγκρότημα Buenos Aires, η Λουκίλα Καρρέρ και φυσικά ο σύζυγός της, ο πολύτιμος Μίμης Πλέσσας, που συνέθεσε τη μουσική των σημάτων όλων των εκπομπών του GR. Ακόμα ήταν εκεί ο Δημήτρης Μάρκος, η Τίνα Μεσσαροπούλου, η Κασσιανή Καραγκιουλέ, η Έλλη Αγγελιδάκη. Απολαυστική και πηγαία η Κατερίνα Στανίση ξεσήκωσε το κόσμο με τη φωνή, τις ερμηνείες και τα τραγούδια της. 

Εντυπωσίασε ακόμη η διεθνούς φήμης ακορντεονίστρια Ζωή Τηγανούρια, ο Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης, η Πατρίτσια Άμπραχαμς. Τη μουσική επιμέλεια της βραδιάς είχε ο DJ LEO, Καραπάλης. Ήταν μια παρουσίαση αλλιώτικη από τις άλλες. Οικεία, φιλική, εξωστρεφής που ήρθε φυσικά να κουμπώσει με την αντίληψη των ανθρώπων του GR πως η τηλεόραση είναι ομαδικό σπορ και στην ομάδα παίζει μπάλα πρώτα απ' όλα το ίδιο το κοινό…

Α. Τ. 

ΠΗΓΗ-http://newpost.gr/post/197343/vradia-olo-moysiki-kai-kefi-gia-ton-neo-tileoptiko-stathmo-GR-foto/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου