Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Οι Οκτώ πιο sexy γυμνάστριες της TV

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece


Η πιο ώραία ώρα των πρωινών τηλεοπτικών εκπομπών κοινώς "πρωινάδικων" που κάποτε ξετρέλεναν τα μηχανάκια της AGB, ήταν η ώρα που οι όμορφες γυμνάστριες κάλυπταν την ώρα της γυμναστικής. Ας θυμηθούμε ποιές σημάδεψαν την τηλεοπτική μας ζωή.


Γιάννα Νταρίλη


Η Γιάννα Νταρίλη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη από Έλληνες γονείς. Είναι πτυχιούχος της Ακαδημίας Γυμναστικής και Υγείας του Queens College of the City University of New York.
Στη Νέα Υόρκη εργάστηκε ως γυμνάστρια στο παραπάνω εκπαιδευτικό ίδρυμα και στα ελληνικά σχολεία της Αρχιεπισκοπής. Έχει εργαστεί επίσης ως προπονήτρια σχολικών ομάδων μπάσκετ και βόλεϊ, ως διευθύντρια δύο γυμναστηρίων, ως ιδιωτική γυμνάστρια και έχει συνεργαστεί με φυσιοθεραπευτές. Ήρθε στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 1994 και σχεδόν αμέσως κατέκτησε τον τηλεοπτικό φακό δουλεύοντας για την τηλεόραση του Antenna και για το Star Channel, ενώ πρόσφατα έγινε η παρουσιάστρια της πρώτης αγγλόφωνης εκπομπής που προβάλλεται από την Ελληνική Δορυφορική Τηλεόραση με τίτλο "Hellenic Weekly". Στον Πρωινό καφέ μεσουράνησε κι εκτόξευσε την ενότητα της γυμναστικής.

Χριστίνα Πάζιου

Είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Αθηνών, η αγάπη της στη γυμναστική αλλά και σε όλα τα είδη της άσκησης την οδήγησαν στη συνέχεια να κάνει μακροχρόνιες σπουδές και να αποκτήσει πολλά πτυχία στον τομέα του αερόμπικ και της γιόγκα. Είναι personal trainer και παράλληλα συνεργάζεται με γνωστά γυμναστήρια. Το Μάρτιο του 2005 συμμετείχε στο «Dance aerobic show» και εμφανίστηκε στην πρωινή εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά στον Αlpha. Την αποκαλούσαν "προκλητική" γυμνάστρια, γιατί έκανε… προκλητικές ασκήσεις γυμναστικής πάνω σε ένα κρεβάτι με την Ελένη Μενεγάκη.

Ελένη Πετρουλάκη

Η Ελένη Πετρουλάκη - Ivic γεννήθηκε στη Σητεία της Κρήτης. Tο 1989, που πέρασε στα ΤΕΦΑΑ, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα και ξεκίνησε να εργάζεται σε γυμναστήρια. Το 1992 εισήγαγε τη γυμναστική στην τηλεόραση, από την εκπομπή "Πρωινός καφές" της Ρούλας Κορομηλά, ενώ παράλληλα εργαζόταν σε γυμναστήρια, διδάσκοντας αεροβική γυμναστική. Από το 1993 μέχρι και το 1997 κυκλοφόρησε τρεις βιντεοκασέτες με θέματα γυμναστικής, οι οποίες την καθιέρωσαν ως την πιο πετυχημένη γυμνάστρια στην Ελλάδα.
Αμέσως μετά την κυκλοφορία της τέταρτης βιντεοκασέτας της με θέμα "Υγεία, ομορφιά και στυλ" ακολούθησε η πέμπτη με θέμα "Power Yoga", η οποία κυκλοφόρησε σε DVD και βιβλίο. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με θιβετιανές ασκήσεις και Yoga από Σέρβο δάσκαλο, ο οποίος έζησε και μαθήτευσε επί 20 χρόνια στο Θιβέτ. Εκπαιδεύτηκε στη Νέα Υόρκη, στο N.Y Power Yoga Institute, από το οποίο πήρε και τα αποκλειστικά δικαιώματα της Power Yoga στην Ελλάδα. Παρακολούθησε σεμινάρια σε ευρωπαϊκές χώρες και Yoga Retreats στο εξωτερικό και την Ελλάδα. Το 2003 απέκτησε δικό της χώρο, στον οποίο δίνει τα δικαιώματα της Power Yoga σε όσους ακολουθήσουν με επιτυχία την απαιτούμενη εκπαίδευση και γενικά μυεί τον κόσμο στη φιλοσοφία της Power Yoga.

Σοφία Παθέκα

Συμμετείχε στο "Πολύ καλημέρα σας" με τον Γιώργο Πολυχρονίου, αλλά δυστυχώς για εκείνη η μόδα της γυμναστικής την εποχή εκείνη έκανε "κοιλιά". Για κάποιο διάστημα έκανε διαφημίσεις στην τηλεόραση, και επίσης έκανε και πασαρέλα σε διάφορα ντεφιλέ μόδας. Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά.

Σόφη Πασχάλη

Η Σόφη Πασχάλη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Επιμελής μαθήτρια, από πλούσια οικογένεια, δεν επέλεξε να ασχοληθεί με το εργοστάσιο βουτύρου του μπαμπά της, αλλά με τον αθλητισμό και ειδικότερα με το καλλιτεχνικό πατινάζ. Πρωτοεμφανίστηκε στο Νew Channel το 1999 ως παρουσιάστρια της ψυχαγωγικής εκπομπής «Ο,τι παίζει» και λίγο αργότερα συνέχισε στο «Tempo» για λίγους μήνες.
Αν και της δόθηκαν άπειρες ευκαιρίες να αποκτήσει δική της στήλη σε πρωινά μαγκαζίνο, αρνιόταν συνεχώς, καθώς αποφάσισε πως την ενδιαφέρει αποκλειστικά και μόνο η γιόγκα. Το pick της καριέρας της έγινε μέσα από την εκπομπή του Γιώργου Καραμέρου και του Σπύρου Χαριτάτου και τα ανοίγματά της στο πάτωμα άφησαν εποχή!

Έλλη Αγγελιδάκη

Η Έλλη Αγγελιδάκη είναι γνωστή στον χώρο της Γυμναστικής και του Fitness εδώ και πολλά χρόνια! Η πανέμορφη γυμνάστρια από την Κρήτη έγινε γνωστή, όταν μαζί με την Ελένη Πετρουλάκη παρουσίαζαν το πρόγραμμα γυμναστικής στον "πρωινό καφέ". Οι απίστευτες αναλογίες της την έχουν καθιερώσει σαν μια από τις πιο ελκυστικές ελληνίδες γυμνάστριες! Έδωσε το ερέθισμα,μαζί με την Ελένη Πετρουλάκη, σε πολλά νέα παιδιά να ασχοληθούν με την γυμναστική και γενικά με τον αθλητισμό.

Φωτεινή Γεωργαντά

Η Φωτεινή Γεωργαντά είναι πτυχιούχος του ΤΕΦΑΑ Αθηνών.
Από μικρό παιδάκι ασχολήθηκε με το στίβο και έτσι αποφάσισε να γίνει γυμνάστρια.
Το 1993 ήρθε και η τηλεόραση. Η Φωτεινή Γεωργαντά εργαζόταν σε ένα γνωστό γυμναστήριο και κάπως έτσι την είδαν και την επέλεξαν οι άνθρωποι του Mega για το "Χαμογελάτε, είναι μεταδοτικό".
Κλήθηκε να παρουσιάσει ένα πρόγραμμα εκγύμνασης μέσα στην πρωινή εκπομπή του καναλιού τότε και έκτοτε έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής και αγαπητή στο κοινό. Εκεί γνωρίζεται με τον παρουσιαστή Ανδρέα Μικρούτσικο με τον οποίο δύο χρόνια αργότερα, το 1995, παντρεύεται. Ο γάμος τους είχε συζητηθεί ποικιλοτρόπως καθώς προβαλόταν σε ζωντανή μετάδοση από το κανάλι και το γλέντι που ακολούθησε έγινε στο πλατό της εκπομπής.
Έχοντας χωρίσει με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, μια δεκαετία αργότερα, το 2003 την βρίσκει ξανά παντρεμένη.
Σήμερα με τον σύζυγό της, Ηλία Γουδή, έχει δημιουργήσει τη δική της οικογένεια, έχοντας αποκτήσει δύο παιδάκια, ένα αγόρι και ένα κορίτσι.
Έχοντας αφήσει πίσω την τηλεόραση, η Φωτεινή επέλεξε να εργάζεται σε ένα Κέντρο Εξωσωματικής Γονιμοποίησης, όπου ανέλαβε την προετοιμασία των γυναικών πριν την εγκυμοσύνη αλλά και την αποκατάσταση του σώματός τους μετά τη γέννα. Φέτος συνεργάζεται με τον ΑΝΤ1 και παρουσιάζει την κλήρωση των ΠΡΟΤΟ, ΛΟΤΤΟ και ΤΖΟΚΕΡ του ΟΠΑΠ.

Γωγώ Μαστροκώστα

Η Γωγώ μεγάλωσε σε ένα χωριό της Αιτωλοακαρνανίας το Ευηνοχώρι. Απο μικρή ήταν ¨ατίθαση¨ και δε δίσταζε να τα βάζει ακόμη και με τα αγοράκια της ηλικίας της. Στα μαθητικά της χρόνια ήταν εξαιρετική μαθήτρια αν και όχι πολύ επιμελής και σαν πρώτο στόχο είχε την ιατρική αλλά τελικά αυτό που την κέρδισε ήταν η γυμναστική ακαδημία. Μόλις η ιδιωτική τηλεόραση είχε αρχίσει να γίνεται ιδιωτική ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα. Η Γωγώ προχωράει με σταθερά βήματα κάνοντας τα πρώτα της τολμηρά εξώφυλλα, τα οποία κάνουν περήφανο το τόπο της. Παρέμεινε στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας καθώς χόρευε, τραγουδούσε, έπαιζε ρόλους και έκανε εκπομπές. Μεγάλος ντόρος είχε γίνει μετά το χωρισμό της από τον Απόστολο Γκλέτσο τον οποίο είχε αρραβωνιαστεί. Σήμερα είναι παντρεμένη με τον ποδοσφαιριστή Τραιανό Δέλλα και έχουν ένα παιδάκι.
ΠΗΓΗ- http://entertainment.in.gr/html/ent/549/ent.145549.asp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου