Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

ΣΟΚ ΜΕ ΔΕΒΕΤΖΗ!

Η «αποκαθήλωση» των Ελλήνων Ολυμπιονικών συνεχίζεται με την Χρυσοπηγή Δεβετζή. Τις προηγούμενες ημέρες ο ΣΕΓΑΣ ενημέρωθηκε από τη διεθνή ομοσπονδία στίβου πως η πρωταθλήτρια του τριπλούν τιμωρείται με διετή ποινή αποκλεισμού.
«Σοκ» με Δεβετζή!
Το παράπτωμα που βαρύνει την Δεβετζή- το όνομά της είναι ήδη στη λίστα των τιμωρημένων αθλητών στην ιστοσελίδα της IAAF- είναι της «αποτυχίας να δώσει δείγμα» σε αιφνίδιο έλεγχο που έγινε στις 23 Μαϊου του 2009 στην Γιάλτα. Ηταν η εποχή που η άλτρια συνεργαζόταν με έναν προπονητή στην Ουκρανία.
Το παράδοξο είναι πως η υπόθεση ουσιαστικά δεν πέρασε από τα χέρια του ΣΕΓΑΣ, κάτι που όπως φαίνεται από τους χειρισμούς του Βασίλη Σεβαστή, δεν το επιθυμούσε ούτε εκείνος.
Αρχικά το καλοκαίρι του 2009 ο ΣΕΓΑΣ ενημερώθηκε για το περιστατικό από την ΙΑΑF, η οποία ζητούσε από την ελληνική ομοσπονδία να μεσολαβήσει προκειμένου η αθλήτρια να δώσει εξηγήσεις. Στη συνέχεια όμως η διαδικασία πάγωσε, προφανώς επειδή η Δεβετζή έδειξε πως αποσύρεται από την ενεργό δράση.
Οταν όμως επανήλθε το περασμένο φθινόπωρο, κοινοποιώντας την πρόθεσή της να επιστρέψει, το ίδιο έκανε και η IAAF. Ο φάκελος άνοιξε και πάλι, αρχικά δόθηκε εντολή στον ΣΕΓΑΣ να κινήσει την πειθαρχική διαδικασία- κάτι που γίνεται πάντα- αλλά στην πορεία η διεθνής ομοσπονδία διεμήνυσε στην ελληνική ότι θα αποφασίσει η ίδια για το θέμα.
Ετσι η ελληνική ομοσπονδία- που δεν έδειξε ιδιαίτερη… θέρμη να χειριστεί αυτή την «καυτή πατάτα»- απλά ενημερώθηκε πως μία ακόμη αθλήτρια της «βιτρίνας» θα πρέπει να βγει από αυτή. Η ποινή αποκλεισμού ισχύει ως τις 8 Δεκεμβρίου του 2012.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου