Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

ΧΡΥΣΑ ΚΑΛΠΑΚΗ-Για φαγητό με φίλους και τον ..Ιωσήφ!

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ φαίνεται πως είναι ο Ιωσήφ Μαρινάκης και η Χρύσα Καλπάκη. Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε να τρώνε μαζί σε γνωστό εστιατόριο!

Στην καλύτερη φάση της ζωής τους φαίνεται πως βρίσκονται ο γνωστός ηθοποιός Ιωσήφ Μαρινάκης και η γυμνάστρια Χρύσα Καλπάκη. Οι δυο τους προσπαθούν να βρίσκονται όσο περισσότερο μπορούν μαζί και παρά τις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους καταφέρνουν να ξεκλέψουν λίγο χρόνο και να διασκεδάσουν παρέα με τους φίλους τους.
 
Οι δυο τους γνωρίστηκαν στη Θεσσαλονίκη και ο έρωτας τους φαίνεται πως ήταν κεραυνοβόλος. Στην αρχή ήθελαν να βρίσκονται συνέχεια μαζί και παρόλο που ζούσαν σε διαφορετικές πόλεις προσπαθούσαν να βρίσκονται όσες περισσότερες φορές μπορούσαν μαζί και γι' αυτό το λόγο έκαναν συχνά την απόσταση Αθήνα – Θεσσαλονίκη.
 
Οπότε έχουν λίγες μέρες ρεπό κάνουν μαζί μικρά ταξιδάκια. Ακόμη, τους αρέσει να κάνουν βόλτες και να πηγαίνουν με τους φίλους τους για φαγητό. Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε να διασκεδάζουν με φίλους σε γνωστό εστιατόριο στον Άλιμο.

1 σχόλιο: