Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ ΤΣΕΠΑΝΟΥ-Ξανά στο γήπεδο για τον Τσιμπούρ;

Η πρώην αγαπημένη του Ράφικ Τζιμπούρ, Βαλεντίνα Τσεπάνου, έκανε την παρθενική της εμφάνιση στο γήπεδο «Καραϊσκάκη» το απόγευμα της περασμένης Κυριακής!
Η Βαλεντίνα Τσεπάνου στο γήπεδο για τον Τζιμπούρ!
Το μοντέλο, πήγε στο «Καραϊσκάκη» για να δει τον αγώνα Ολυμπιακός-ΑΕΚ και όπως φαίνεται έφερε γούρι στην ομάδα του πρώην (;) αγαπημένου της, Ραφίκ Τζιμπούρ, αφού η ομάδα που πήρε πρόσφατα μεταγραφεί ο ποδοσφαιριστής κέρδισε με 6 -0 και ο ίδιος έβαλε 2 γκολ.
Βαλεντίνα, η οποία δήλωσε ενθουσιασμένη από την εμπειρία της στο γήπεδο και είπε πως θα ξαναπάει στο μέλλον. Το μοντέλο, βέβαια, είχε αποκτήσει κάποια σχέση με το ποδόσφαιρο αφού για αρκετούς μήνες θα μπορούσαμε να πούμε πως είχε το… ποδόσφαιρο μέσα στο σπίτι της, αλλά δεν ήξερε πως είναι να παρακολουθείς αγώνα live.
Η Βαλεντίνα Τσεπάνου πήγε στο γήπεδο φορώντας καπέλο για να κάνει όσο πιο διακριτική γίνεται την παρουσία της με σκοπό να μην υπάρξουν ξανά σχόλια και φήμες για τη σχέση της με τον ποδοσφαιριστή (σ.σ. ο Τζιμπούρ γνώριζε πως η Βαλεντίνα ήταν στο γήπεδο και τον παρακολουθούσε).
Μάλιστα, έφυγε δέκα λεπτά νωρίτερα από τον αγώνα για να μην πετύχει τους δημοσιογράφους έξω από το γήπεδο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σχέση της Βαλεντίνας και του Τζιμπούρ έχει επαναπροσδιοριστεί, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως οι δυο τους είναι ξανά ζευγάρι. Πλέον, όμως, οι δυο τους μιλάνε, κρατάνε μια επαφή και αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο επανασύνδεσης.
Πηγή: gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου