Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

ΣΟΦΗ ΠΑΣΧΑΛΗ-Σέφ για μια βραδυά!


Ένα διαφορετικό «Κάτι ψήνεται» στο… «Κάτι ψήνεται»! Μια ηθοποιός, μια γυμνάστρια, ένας παρουσιαστής κι ένας αρχιτέκτονας γίνονται… σεφ για ένα βράδυ, μαγειρεύουν και διαγωνίζονται για φιλανθρωπικό σκοπό (ΑLPHA, Κυριακή 21.00).
Η Αλίνα Κωτσοβούλου, η Σόφη Πασχάλη, ο Παναγιώτης Χατζηδάκης και ο Γιώργης Λαμπαθάκης μπαίνουν στην κουζίνα, βάζουν τις ποδιές, πιάνουν τις κατσαρόλες και τις κουτάλες, κι ετοιμάζουν ιδιαίτερα πιάτα γεμάτα γεύση, άρωμα, χρώμα αλλά και… αγάπη.
Η κάμερα του «Κάτι ψήνεται» ακολουθεί, κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ημερών, τον καθένα από τους τέσσερις ερασιτέχνες σεφ και καταγράφει τις ετοιμασίες και τα δείπνα που παραθέτουν.
Ο ένας θα βαθμολογήσει τον άλλον κι εκείνος που θα χαρίσει την καλύτερη γαστρονομική εμπειρία αλλά και την πιο φιλική βραδιά θα κερδίσει 5.000 ευρώ τα οποία θα προσφέρει σε φιλανθρωπικό οργανισμό της επιλογής του.

Αλίνα Κωτσοβούλου
Πρώτη μαγείρισσα και οικοδέσποινα είναι η Αλίνα Κωτσοβούλου. Εάν κερδίσει, θα δωρίσει τα χρήματα στο Χατζηκυριάκειο Ιδρυμα Παιδικής Προστασίας.

Σόφη Πασχάλη
Η επόμενη που αναλαμβάνει χρέη μαγείρισσας και οικοδέσποινας είναι η Σόφη Πασχάλη, γυμνάστρια στο γυαλί και τη ζωή. Εάν η Σόφη κερδίσει, θα δωρίσει τα χρήματα στη μη κερδοσκοπική εταιρεία «Ανάσα», που υποστηρίζει άτομα που πάσχουν από διαταραχές πρόσληψης τροφής.

Παναγιώτης Χατζηδάκης
Τρίτος στο κουαρτέτο της φιλοξενίας είναι ο παρουσιαστής Παναγιώτης Χατζηδάκης. Εάν κερδίσει θα δωρίσει τα χρήματα στο Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».

Γιάννης Λαμπαθάκης
Την αυλαία κλείνει ο δεύτερος άντρας της παρέας. Εάν κερδίσει, θα δωρίσει τα χρήματα στο Σύλλογο Μεταμόσχευσης Καρδιάς και Φίλων των Μεταμοσχεύσεων «Συνεχίζω».
πηγη-www.adesmeytos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου