Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΖΙΟΥ-Σου κάνει για Personal Trainer;

Τι θα έλεγες αν η Χριστίνα Πάζιου γινόταν προσωπικός σου γυμναστής με το πάτημα ενός κουμπιού; Το μόνο που πρέπει να έχεις είναι έναν υπολογιστή και σύνδεση στον Internet. . "Όσο επιπλέον βάρος και να έχετε, ό, τι ηλικία και να είστε, ό, τι μέθοδο γυμναστικής έχετε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν χωρίς αποτέλεσμα, ξεχάστε τα όλα!" εξηγεί η γυμνάστρια Χριστίνα Πάζιου.
Ενεργοποίησε την υπηρεσία συμπληρώνοντας τα στοιχεία σου στην ειδική φόρμα που θα βρεις στο προσωπικό site της Χριστίνα κάνοντας "κλικ" εδώ. Η Χριστίνα και η ομάδα της θα σου ζητήσουν κάποια περισσότερα στοιχεία με σκοπό να δημιουργήσουν ένα ξεχωριστό πρόγραμμα ειδικά προσαρμοσμένο στις ανάγκες σου.
Θα λάβεις λοιπόν στον υπολογιστή σου ένα μηνιαίο πρόγραμμα ασκήσεων με φωτογραφίες, ακριβείς οδηγίες που αν τις ακολουθήσεις θα εκτελέσεις σωστά τις ασκήσεις. Φυσικά, μπορείς να επικοινωνείς με την ίδια τη Χριστίνα για οποιαδήποτε απορία έχεις, σχετικά με την εκτέλεση των ασκήσεων, αλλά και για τυχόν διευκρινίσεις.
Στη συνέχεια, οι συνδρομητές στο e-personal training θα μπορούν να παρακολουθήσουν on line ζωντανές συνδέσεις, ειδικά φτιαγμένα βίντεο και πολλές άλλες λειτουργίες που θα εμπλουτίσουν την εφαρμογή όσο περνά ο καιρός.
"Έτσι θα αναπληρώνεται σε σημαντικό βαθμό η έλλειψη της φυσικής μου παρουσίας και μαζί θα φτάσουμε στα αποτελέσματα που ονειρεύεστε για το σώμα σας. Τώρα δεν έχουμε δικαιολογίες για να μη γυμναζόμαστε" τονίζει η Χριστίνα Πάζιου.
ΠΗΓΗ-www.neaepohi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου